Stekken

De stekken van Zeevisland.com

Hieronder stekken gemaakt door lezers of Team Zeevisland

Tongstek Domburg 1_ec911.jpg
Tongstek Domburg

Mooie stek om tong te vangen, lees hier meer...

Lees Meer

Stek Zoutelande 1_d5da4.jpg
Stek Zoutelande

Misschien wel "DE" strandvisstek van Walcheren.  Gratis parkeren, al is het in de zomer moeilijk om nog een plekje te vinden maar in de winter is dat geen probleem. In de winter schar, in de zomer tong, een zeebaars is ook mogelijk al is het geen echte zeebaarsstek. Soms vangt er eens iemand een haaitje, maar om daar gericht op te vissen moet men over veel geduld beschikken. Gul wordt er sporadisch gevangen.

Lees Meer

Stekken Dishoek 1_07799.jpg
Stek Dishoek

A58 afrijden tot het einde richting Vlissingen. Bij stoplichten rechtdoor, bij tweede rotonde rechts, volgende rotonde rechts (Bachlaan, deze gaat over in de Zwaanweg). Deze volgen tot aan bord Dishoek, hier links de Verlengde Dishoekseweg in. links aanhouden en onderaan de duinen links parkeerterrein oprijden.

Lees Meer

Nollestrand-02_b362c.jpg
Nollestrand Vlissingen

Strandvisstek Nollestrand Vlissingen,
A58 naar Vlissingen helemaal uitrijden, bij stoplichten rechtdoor, bij tweede rotonde (vlakbij de kust) linksaf, bij stoplichten rechts en direct rechts parkeerterrein op. Van 1 april tot 31 oktober is het hier betaald parkeren.

Lees Meer

Ritthem zeedijk_816aa.jpg
Zeedijk Ritthem

De zeedijk bij Ritthem is een prachtige stek om op geep te vissen, vooral na de kentering bij hoogwater. Komende vanaf de A58 neemt je de afslag 40 richting Ritthem, links af onder het viaduct door en na 300 meter rechts richting Ritthem.

Lees Meer

18-12-2015 Noordpier (1)_ee522.jpg
De Noordpier

De Noordpier van Velsen Noord is een van de bekendste en betere zeevisstekken van ons land. Je komt er door van Beverwijk naar Wijk aan Zee te rijden en daar de bordjes 'noordpier' aan te houden.

Lees Meer

11-10-2015 Kijkduin (1)_60294.jpg
Kijkduin Den Haag

Een goed bereikbare stek naar het strand met goede parkeergelegenheid (gratis) en goed te belopen is Kijkduin (een wijk van Den Haag) Je rijdt naar de parkeerplaats aan de Zandvoortselaan achter het Atlantic Hotel.

Lees Meer

Stek-Langervelderslag-Noordwijk 4_5a0fa.jpg
Stek Langervelderslag Noordwijk

Hierbij mijn ervaringen op het strand Langervelderslag te Noordwijk. Langervelderslag (of "langeveld" in de volksmond) is het een mooi, schoon strand. Er zijn geen randen of kleibanken net als Vlissingen en zeg maar tot en met Westkapelle. Wel heb je er verschillende muien, banken en zwinnen.

Lees Meer

20150619_115734_stek.jpg
Noordzeekanaal

Voor de vissers die eens het Noordzeekanaal willen bevissen heb in het kort een paar stekken beschreven waar je goed kunt parkeren (gratis) en je hooguit 50 meter hoeft te lopen voor je op de dijk kunt vissen.

Lees Meer

solskin-4_stek.jpg
Stekken Nederland & België

Hier is het de bedoeling om allemaal stekken te plaatsen uit Nederland en België. Het leukste is als de vissers zelf stekken aanleveren en we zo ook wat nieuwe stekken krijgen. Dus vindt jij het leuk om vissers te helpen met een leuke stek, stuur ons je stek.

Lees Meer