Boot-vangstberichten

Visreis t.w.v. 6000,- winnen ?

Wil jij een visreis naar IJsland winnen twv 6000,- ?
Klik dan hier eens >>>

 

zondag 15 september 2019

Zaterdag 14 sept mee gegaan vanuit Vlissingen met the Pirate2, met een nieuwe schipper . We moesten een eindje varen en uit eindelijk voor west kapelle voor de kust gelegen. De vangst bestond uit een aantal leuke scharren, dus dat begint nu ongeveer te lopen, verder grote botten, de grootste was 43 cm, een paar mooie tongen, en wat wijting . Ik had er zelf 17 voor in de vriezer. Het was een top dag.
Echt een aanrader...

Muchael

vrijdag 13 september 2019

Vandaag wezen boot vissen met de Beatrix 2 op de oosterschelde heel de dag is er goed gevangen vooral wijting en steenbolke tevens zijn er nog vijf haaien gevangen en een Kreeft en een paling was de oogst van een bijzondere vrijdag de dertiende met de vis club de schakel

Ronald Timmerman

donderdag 12 september 2019

dinsdag en vandaag (donderdag gevist op de oosterschelde tegen de kering.
donderdag 2 haaien en 3 scholenbaarsjes. alles terug!
vandaag 1 rog en een mega-rog, zo groot nog nooit gezien. we hebben een echt groot schepnet maar dat ging dus mis en weg was ie, jammer. verder 1 scholenbaarseje en dat is het.
voor deze tijd van het jaar verwacht je betere vangsten.
Leuk is dat er steeds meer roggen zitten, dit jaar al heel wat gevangen.

Willem
Delta 500

willem

woensdag 11 september 2019

11 september stond de 2e wedstrijd van Oosterschelde visvereniging de Luchtvissers op de agenda. En niet alleen op de agenda maar ook daadwerkelijk gevist. Het weer was niet om over naar huis te schrijven en de minst mooie dag van de week viel ons ten deel. Toch, zoals altijd en zoals het hoort vol goede moed uitgevaren en ja wat zal de vangst worden. Welnu ik kan kort zijn. Klein kleiner, kleinst! Allemaal ondermaatse wijting en nog meer steenbolk(jes). Wel veel, sommige erg veel! De winnaar had er vandaag maar liefst 105 stuks! Leuk? Ja en nee. Maar 1 vangst maakte de dag weer mooi. Tussen al dat kleine geweld wist toch een pijlstaartrog het aas te pakken te krijgen. Ook die was eigenlijk niet groot slechts 57 cm van kop tot staart, maar blijft een leuke vangst. Ondanks de harde wind en de vele regendruppels opnieuw een mooie visdag in de boeken kunnen neerschrijven! Over 3 weekjes de volgende ronde.

Willem

donderdag 5 september 2019

Beste dames en heren vissers a.s. zaterdag 7 september en zondag 15 september is nog plaats om op te stappen met het M.P.S. Beatrix 2 van uit Yerseke op de Oosterschelde. De vangst bestaat uit wijting , steenbolk en regelmatig een mooi haai en een rog.

Sportvisserij Beatrix

woensdag 4 september 2019

hoi,maandagmorgen sheltie te water in hoedekenskerke,gevaren voorbij baarland,geankerd op ongeveer 8m,naast droogvallende plaat.Volledige afloop gevist en 3uur opkomend(daarna te veel stroming,giertij)Gestopt bij 15 tong en 4baars(jes).Prachtige dag gehad met vis en mooi weer,op naar de volgende sessie.

grt eric

eric herremans