Boot-vangstberichten

Buitenland vangstberichten

Blijf op de hoogte vd vangsten in bv Noorwegen en IJsland.
Bekijk de geweldige vangsten die er dagelijks gedaan worden.
Vangstberichten buitenland >>>

Op visreis ? boek bij www.cordestravel.nl natuurlijk !

maandag 18 september 2017

afgelopen weekend eindelijk weer met de kayak kunnen vissen.
dit hele seizoen was er in het weekend regelmatig te veel wind voor de kayak.

dit weekend 3 x het water op geweest, de eerste trip was het even zoeken want ze zaten niet waar ik ze verwacht had maar al snel weer gevonden.
elke trip gemiddeld een baars of 15 met als bijvangst horsmakreel, harder en noordzeekrab.

komend weekend lijkt het weer ook goed te worden en heb nog plaats, voor meer info of boekingen:  www.kayak-vissen.nl  of bel 0620432524

kayak visser

maandag 18 september 2017

DE SCHARREN ZIJN ER WEER!
Zondag 17 september met twee man opgestapt op de ms Waypoint van schipper Jacco Noordermeer. Het beloofde een prachtige dag te worden, de zon begeleidde ons tijdens onze tocht naar de Spijkerplaat en zou dat de gehele dag blijven doen. We begonnen dus op de Spijkerplaat en dat leverde een behoorlijk aantal baarzen en baarsjes op, leuke visserij dus. De meeste baarzen waren overigens onder de maat, tussen 30 en 40 centimeter. Medevisser Patrick ving zowaar ook een scharretje en dat stimuleerde natuurlijk onze keuze om koers te zetten naar Sluise Hompels.

Immers, als er op de Spijkerplaat al schar werd gevangen zou het best eens kunnen zijn dat de scharren onderweg waren richting de kust en op Sluise Hompels misschien al wel massaal aanwezig zouden zijn. Spannend dus, maar die spanning duurde maar tot heel kort na aankomst op de Hompels. Vanaf de eerste inworp kwamen de scharren aan boord, meestal met twee tegelijk. Kortom, ze zitten er weer en dat zal de komende weken alleen maar nog meer worden. En het was zondag al zo fantastisch, dus dat belooft wat. De verzorging door Jacco was ook deze keer weer perfect in orde. Uiteindelijk ben ik terug naar Limburg gereden met in de koelbox een mooie maatse zeebaars, twee botten (die om onbegrijpelijke redenen door veel vissers niet als consumptievis gewaardeerd worden), drie wijtingen en ruim 40 scharren. Ook Jacco en Patrick hadden een mooie klus vis, uiteraard wat minder als ikzelf, maar toch heel behoorlijk. Fantastische dag dus op de Waypoint, de volgende keer zal vast niet lang op zich laten wachten.

Met vriendelijke groet uit Lomm, Limburg,
Kick van IJzendoorn

Kick van IJzendoorn

zondag 17 september 2017

Zuidpier IJmuiden. De winter komt. Zag al wat schar wijting en zelf vier torren.
Pier op lopen. Eerste lange stuk. Buitenkant met loodje zager gedaan.
Eindelijk gaan de nul scores verdwijnen. Groetjes martijn nieuw vennep.

martijn hoogkamer

donderdag 14 september 2017

Het lijkt er op dat we zaterdag en zondag eindelijk weer eens " de andere kant" op kunnen. ik ben benieuwd of de storm het startsein is geweest voor de scharren om naar binnen te trekken..
Zaterdag hebben we nog een paar plaatsen over en voor wie er zin in heeft, zondag gaan we ook vissen! Wil je mee?
Tel; 0610825448

  Www.waypointsportvissen.nl
  info@waypointsportvissen.nl

Mvg Jacco

Jacco

zaterdag 9 september 2017

Beste Zeevislanders,

Helaas hebben we weer een schrijver die niet helemaal eerlijk is, dat is jammer en wij doen er alles aan om dit te voorkomen. We hebben inmiddels voor veel geld een IP tracker op de website aangebracht en kunnen zo makkelijk alle IP adressen en indien nodig doorgeven aan de provider of politie.

Zeevisland kan helaas onmogelijk zien en checken of berichten die men instuurt eerlijk of oneerlijk zijn, laten we eerlijk zijn de ene visser vist beter of heeft meer geluk dan de andere visser, we kunnen niet elke bericht waar een visser iets meer vangt dan het gemiddelde vd website verwijderen.

Ook heeft het geen zin om op elkaar te reageren en het recht in eigen hand nemen, daarbij een oproep aan alle lezers en schrijvers, die vaak beter bekend zijn in een omgeving dan Zeevisland, stuur ons een e-mail als je een bericht niet vertrouwt. Stuur ons een e-mail info@zeevisland.com en wij kijken of het wel of niet verwijderd moet worden en noteren de naam en het IP adres vd schrijver en zien dan of er in de toekomst meer fantasieberichten komen, waar we dan daarna echt actie zullen ondernemen. Maar zoals gezegd moeten we echt wel meer e-mails of reacties krijgen op een bericht, want we gaan echt niet na elke mail een vangstbericht verwijderen, want wellicht wil een visser wel zijn eigen stekkie beschermen en ziet niet graag dat er op zijn stek goed gevangen wordt.

Kortom mail ons even en geef aan dat je een vermoeden hebt over een bericht en indien mogelijk bewijs van bv een foto die je eerder elders hebt gezien, maar ga niet zelf reageren, dat plaatsen we toch niet, ook opmerkingen of reacties verwerkt in een bericht worden verwijderd, wij plaatsen alleen vangstberichten en verder niets.

Het is jammer dat er mensen zijn die zich zo enorm vervelen, niets om handen hebben en het leuk vinden om valse berichten te plaatsen, alleen wij zullen dit niet meer accepteren en zullen desnoods alle gegevens van dit soort personen openbaar maken en op de website plaatsen, zie dit als een waarschuwing.

Mike, Team Zeevisland

donderdag 7 september 2017

Vandaag wezen vissen op de Westerschelde.
Eerst vanuit Hansweert richting Ossenisse gevaren, geankerd ter hoogte van boei 43. Na hier even gelegen te hebben en veel rommel te hebben opgehaald besloten we om naar de Oude Veerhaven van Kruiningen te varen. Bij het ophalen van de laatste lijn zat er nog een leuk formaat zeebaars aan.
Daarna heel de dag voor Kruiningen gevist op dieptes van 8-20 meter, behalve 2 garnalen en wat krabben niets gevangen.
We zagen nog wat kantvissers staan ook, maar het leek erop dat ook zij niks vingen. Dit in tegenstelling tot het bericht van gisteren dat er veel tong werd gevangen. Wellicht nog eens een keer 's avonds proberen.

Otto

zondag 3 september 2017

zondag 3-09-2017

zo wat een weer vandaag dus ff met de schooter na roosendaal gereden.
omdat we een afspraak hadden om op de geep te gaan ff bakje leut.
en dan na Bruinisse te gaan aan komst was goed het was laag water .
dus de hengel klaar gezet om daarna de dobber in te gooien.
tegen 11.30 beet heel de onderlijn weg dus zeebaars opnieuw proberen.
en ja wel weer vlak langs de kant ging hij onder en weer haak eraf me broer zag het geen geluk nu tot hoog water gezeten tegen 3 weg gegaan weer 0-0.
eerst na de site in de gaten houden of de geep er zijn .anders waar zijn ze dan .
mooie foto hroer m.v.g .jan en Nico.

jan

zondag 3 september 2017

Zaterdag met Patrick, Frank, Donny en Marchel wezen wrakhoppen. Het tij was perfect om eens wat beter een wrak af te speuren en dit resulteerde in een leuk aantal maatse vissen, een stuk of 80 net niet maatse gulletjes en ruim 100 steenbolken die overigens flink aan de maat waren. Mannen bedankt! Het was super gezellig!


www.waypointsportvissen.nl
info@waypointsportvissen.nl
Tel: 0610825448

Waypoint

zaterdag 2 september 2017

Met 6 personen een hele dag op de oosterschelde gevist ter hoogte van wemeldinge. Resultaat 0,0

Kees v G

vrijdag 1 september 2017

Afgelopen dinsdag met het warme weer lekker gevist op de oosterschelde.
Weinig vis voor de pan, maar op een licht stokje en flink stroom een mooie beet!

willem

vrijdag 1 september 2017

Welkom in de nieuwe maand, er zijn nog geen berichten binnen gekomen.

----

Hoe voeg ik nu 1 of meerdere foto's toe aan mijn bericht ?

Stap-1 - Typ uw naam

Stap-2 - Selecteer of het een "boot" of "kant" vangstbericht is.

Stap-3 - Klik op "Voeg bestand toe"

Stap-4 - Zoek op uw pc de plaats waar deze foto's staan

Stap-5 - Selecteer ALLE foto's die je wilt bijvoegen (in 1x alle foto's)

Stap-6 - U voegt dus meerdere foto's in 1x toe.

Stap-7 - Pas als u ALLE foto's heeft geselecteerd op uw pc, klikt u op toevoegen.

Stap-8 - Geen zorgen, u ziet geen toegevoegde foto's geen zorgen ze staan er wel in.

Stap-9 - Typ uw bericht, geef na elke alinea 1 enter.

Stap-10 - voer het getal 5 in

Stap-11 - Klik op "Vangstbericht plaatsen"

Veel succes en als er vragen zijn, mail me gerust: info@zeevisland.com

Mike, Team Zeevisland