Buitenland-vangstberichten

Reisverslagen

Lees ook eens door de reisverslagen,
leuk voor de donkere dagen.

>> Reisverslagen <<

donderdag 18 januari 2018

Noorwegen en IJsland

Hallo allemaal,

Zo...... heel veel bloed, zweet en ..... nee geen tranen, zijn de IJsland en Noorwegen brochures PDF's klaar, een hele frisse brochure met nieuwe informatie en daarom dus ook leuk voor die vissers die al goed kunnen vissen in IJsland.

Wil jij deze informatie brochure ontvangen ?
Mail ons dan deze informatie:

- Welke brochure ? (IJsland of Noorwegen)
- Welke accommodatie gaat u naar toe ?
- Wie is de hoofdboeker
- Je e-mailadres.

Dus 4 antwoorden op deze vragen, sturen naar:  info@cordestravel.nl

Raffie, Cordes Travel

donderdag 18 januari 2018

Halibandit

Hallo allemaal,

Voor dat de Cordes Traveldag begint en de visgids over de Halibandit, zal ik even kort laten zien wat voor nieuw kunstaas dit is.

Wij hebben er al mee gevist en bij de 1e keer meteen een mooie heilbot, later een dikke kabeljauw. Een prachtig stuk kunstaas ontworpen door de visgidsen van oa Havoysund, Vesteralen, A Rorbuer en Nappstraumen. Hij is erg slank en kantelt in het water heen en weer.

Als het goed is zou Robby Fish ze in zijn programma nemen, maar op dit moment is ie nog nergens te koop, helaas.

Bekijk dit filmpje eens:  https://youtu.be/UthoajPVRV8

Hij is er in 26cm lengte en weegt 360gr, er is maar 1 maat in 6 kleuren ! Tijdens de Zweedse en Noorse heilbot-wedstrijden werden 2 winnende heilbotten gevangen met deze Halibandit. Ulf, Sebastiaan, Douglas vissen ook met dit mooie kunstaas !

Raffie

zaterdag 13 januari 2018

Nieuw IJsland PDF

Hallo allemaal,

We hebben een nieuwe (aangepast) IJsland brochure, in PDF vorm.

Ga je naar IJsland en wil je deze PDF ontvangen, mail ons even en meld de naam vd hoofdboeker.

info@cordestravel.nl

Raffie

vrijdag 12 januari 2018

Cordes Traveldag

Hallo Cordes Traveldag bezoekers,

Inmiddels al meer dan 850 aanmeldingen voor het grootste zoutwater-evenement van NL en België, de Cordes Traveldag is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement voor vissers die op visreis gaan.

Deze unieke dag waar je heel veel kunt leren, kunt zien, voelen en boordevol informatie is een unieke mogelijkheid om meer te leren over het vissen in oa Noorwegen, IJsland, Zweden of Denemarken. Op deze dag zijn er maar liefst 60 vrijwilligers/medewerkers/experts aanwezig die alle vissers helpen met tips, stekken en technieken. Dan zijn er lezingen over het vissen in noord Noorwegen op oa grote koolvis, dikke kabeljauw en natuurlijk heilbot, Marco Kraal bekend van Vis TV geeft een lezing over het vissen in IJsland. Dit jaar heeft de lezingzaal maar liefst 200 stoelen, 4x zoveel als de voorgaande jaren en de zaal in 2x zo groot als vorig jaar voor de groepen en de winkelier is ook een heel stuk groter geworden en bijna dubbel zoveel ruimte.
 
Uit Zweden komen de beste visgidsen van Noorwegen, maar liefst 4 top-visgidsen van het Nordic Sea Angling Team komen speciaal vanuit Zweden naar de Cordes Traveldag om alle groepen die naar A Rorbuer, Nappstraumen, Risoysundet, Vesteralen en Havoysund gaan te informeren over materialen, stekken en technieken.
 
Verder hebben we Hengeldiscount uit Oldemarkt uitgenodigd om op deze dag de materialen te verkopen, zij komen met een enorm groot deel vd winkel naar de Cordes Traveldag en hebben daar bijna alles bij voor het vissen in Noorwegen, IJsland, Zweden en Denemarken en tegen hele scherpe prijzen.
 
Op deze dag krijgt elke groep ook een gelamineerde A3 kleuren-zeekaart met stekken, de kofferlabels als men gaat vliegen en men krijgt het gratis Sportvis-pakket twv 150,- omdat zij hun visreis bij Cordes Travel visreizen hebben geboekt.
 
En zo’n dag moet je met een knaller afsluiten natuurlijk, dus een loterij met meer dan 10.000 euro aan prijzen met als hoofdprijs een visreis naar Nappstraumen twv 3400,- euro !!
 
Kortom een waanzinnige dag die niet alleen je visreis een enorme boost zal geven, je kunt ook nog eens kennis maken met meer dan 800 andere sportvissers die ook naar oa Noorwegen, IJsland, Denemarken, Canada en Zweden gaan.
 
Tja en deze dag is dus één vd redenen dat men de visreis bij Cordes Travel boekt, want niemand geeft zoveel service als Cordes Travel.
 
https://vimeo.com/204785460 
 

Cordes Travel visreizen

dinsdag 9 januari 2018

Vissen bij A Rorbuer Lofoten

Een film gemaakt door een groep uit Denemarken !
A Rorbuer wellicht de aller allerbeste visstek van Noorwegen, volgens de insiders wel !

https://youtu.be/hOT0ioZK50s

http://cordestravel.nl/a-rorbuer-lofoten-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

maandag 8 januari 2018

Help

Help......

We hebben mensen te kort voor de Cordes Traveldag !!
Vanwege het enorme succes van deze dag kunnen we nog wel wat vissers gebruiken !

- Heb jij een hart voor Cordes Travel ?
- Ben je al vaker via Cordes op visreis geweest ?
- Ben jij al vaker bij een bepaalde accommodatie geweest ?
- Kun jij rond 09:00 liefst eerder op de Cordes Traveldag aanwezig zijn ?

Wil jij vissers vertellen over jou ervaringen, vindt je het leuk om andere vissers op weg te helpen die naar die accommodatie gaan waar je zelf al vaker bent geweest ?

Mail ons dan snel, we zoeken nog vissers die kennis hebben van zaken, goed kunnen vissen en leuk kunnen vertellen. Als je al vaker op de Cordes Traveldag bent geweest, weet je wat de taak is van een tafelheer.

We zoeken nog tafelheren voor:

- Nappstraumen
- Havoysund
- Sjostuer
- IJsland

Mail ons per direct:  info@cordestravel.nl

Raffie

dinsdag 2 januari 2018

Filmpje IJsland

Hallo allemaal,

Hier een leuk filmpje met prachtige vangsten uit IJsland, Antoon en zijn vismaten vingen hier bij Bolungarvik grote dikke kabeljauwen.

https://youtu.be/VIW6Ytx2erI

Ook naar IJsland ?
We hebben nog 1 huisje vrij tijdens het Festival en hier en daar nog wat losse datums in het jaar.

Bedankt voor de leuke film Antoon !

Raffie