Dutch Fishing Stuff

Beste Zeevislanders,

 

Mag ik ons even voorstellen? Wij zijn DutchFishingStuff, een hengelsportservice voor zowel de recreatieve visser, de gevorderdere vissers, maar zeker ook voor iedereen die iets wilt leren binnen de sportvisserij. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar als flexibel personeel voor hengelsportzaken.

We hebben erg veel ervaring op zoet- en zoutwater. Wekelijks staat er wel een vistrip op de planning. We kiezen voor iedere trip een vissoort uit die we dan gericht en met het juiste materiaal gaan belagen. We hebben zodoende ook een erg brede kennis op diverse vlakken binnen de sportvisserij.

Naast het sportvissen op zich houden wij ons al jaren bezig met het verzorgen van vislessen op basisscholen, assisteren op beurzen en actieweekenden voor hengelsportzaken, het verzorgen van artikelen voor diverse hengelsportbladen enz.

 

Vanaf 2018 gaan we ons vooral richten op het verzorgen van diverse workshops, gidsen en het assisteren bij groepsaangelegenheden. Daarnaast zijn we ook in te huren als tijdelijk personeel voor hengelsportzaken.

 

De workshops die we verzorgen zijn onder andere: Zeebaars met de dobber, haai op de Noordzee, schar en wijting vanuit de boot, wrakvissen en makreel vissen. Als de vangsten het toe laten zullen we ook haaien vanaf de kant aan gaan bieden, maar dat is seizoen afhankelijk!

 

Eigen workshop kiezen? Bij ons kan het!

Ziet u op de site, onze blog, Facebook of op Instagram een vissoort die u graag zou willen vangen? Vraag het ons gewoon, samen met u bekijken we de mogelijkheden en stellen we een leuke workshop samen! Denk dan aan het vissen met de korst op windes, roofblei aan de rivier, barbeel aan de rivier, zeebaars met kunstaas enz..

Deze visserijen beoefenen we meer dan regelmatig, we kunnen u dan ook altijd een passende workshop aanbieden.

 

Neem gerust eens een kijkje op onze site http://www.dutchfishingstuff.nl/ daar vind u alle informatie, veel foto’s een greep uit onze geleverde artikelen enz..

 

Martijn Dekkers

www.dutchfishingstuff.nl