Groepsreis Noorwegen IJsland Panama

Hallo allemaal,

Cordes Travel organiseert elke jaar groepsreizen, vaak zijn deze al 1,5 jaar voor vertrek volgeboekt, dus wil je mee, wees dan op tijd. Samen met gezellige Nederlandse en Belgische sportvissers gaan we dan naar IJsland, Noorwegen en Panama onder begeleiding van Linda en Raffie Cordes van www.cordestravel.nl die ook de hele reis organiseren.

Het voordeel van deze groepsreizen is dat iedereen elkaar helpt, je met elkaar gezellig bezig bent, maar toch geheel vrij bent om te vissen wanneer en waar men wil. Juist omdat Cordes Travel enorm veel ervaring heeft met het organiseren van grote festivals, het grootste festival had maar liefst 65 deelnemers, dus iedereen is in goede handen. Juist voor vissers die nooit iets groots vangen, weinig ervaring hebben of vissers die willen leren zijn dit soort festivals ideaal. Maar ook groepen die al veel ervaring hebben en het gewoon gezellig vinden, zijn uiteraard meer dan welkom.

Ook vissers die alleen zijn (solo) zijn meer dan welkom, ook voor vissers die alleen zijn of maar met z'n tweeën zijn welkom. Dat dit soort festivals enorm succesvol zijn, kun je wel lezen in de reisverslagen.

Wat hebben voor 2016 en 2017 georganiseerd ?

21 tm 28 Juni 2016 -- Penn IJsland Festival
Voor de 10e keer organiseert Cordes Travel dit festival, in het Westfjord van IJsland, Sudavik. Hier gaat men jagen op de grote zeewolf, dikke kabeljauw, mooie koolvis en met wat geluk een leuke heilbot.
Meer informatie over deze groepsreis vindt je hier >>>

14 tm 21 September 2016 -- Penn Nappstraumen Festival Lofoten Noorwegen
In het mooiste gebied van Noorwegen, waar de kans op een grote heilbot, dikke kabeljauw of prachtige koolvis groot is. met de snelle 23,5ft snelle Aronet boten varen we in hele korte tijd naar de stekken en vissen we op de mooiste soorten van Noorwegen.
Meer informatie over deze accommodatie >>>

Eind januari 2017, vissen in Panama
In 2017 gaan we met een kleine groep vissers naar Panama om daar te vissen op Roosterfish, Mahi Mahi, Cubera, Sailfish, Marlin, Snook, Jack Crevalle, BlueFin Trevally, Wahoo, Baracuda en nog veel meer prachtige vissen. Nergens kun je zoveel grote Big Game soorten van als bij onze accommodatie in Panama. Bekijk ons filmpje eens en zie wat Linda, Raffie en Maurits in januari 2015 in 5 dagen hebben gevangen, dat geeft een eerlijk beeld vd vangsten. Lees hier alles over de groepsreis >>>

En bekijk hier het "Panama" filmpje >>>

Meld je snel aan, want vol is vol !