Robby Fish Tophengelsport Wommelgem

Robby Fish Tophengelsport zag het levenslicht in 2009. Sandra en Robby hebben er al hun energie en enthousiasme in gestoken en ervoor gezorgd dat Robby Fish in zeer korte tijd dé top-hengelsportzaak is geworden in het Antwerpse en ver daarbuiten. Ook voor onze Nederlandse vissers is Robby Fish niet ver, vanaf Breda is het maar 45 min. rijden en vanaf Utrecht 1,5 uur.

Voor alle hengeldisciplines heeft Robby Fish een uitgebreid en actueel assortiment in huis. Zeevissen, witvis, vliegvis, roofvis, streetfishing, .... noem maar op, alles is op voorraad en word je met veel plezier uitgelegd door het team.

De ontwikkelingen inzake materiaal en techniek worden op de voet gevolgd en qua nieuwigheden is Robby Fish gewoon de koploper. Daarbij komt dat het bij Robby Fish bulkt van de ervaring. Het Robby Fish verkoopteam is van alle markten thuis. Zij staan de klanten met raad en daad bij zodat je voor jouw budget altijd de beste koop scoort.

Volg ons ook op Facebook, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze nieuwigheden, promoties en activiteiten. Heel binnenkort gaat Robby Fish online met een mooie webshop met daarop enkel het beste hengelsportmateriaal aan een zachte prijs en tal van promoties. Mis dit niet!


Verder is er ieder jaar een heus 4-daags "Opendeur-Dagen", dan is er een korting van -20% op het gehele assortiment! Altijd het laatste weekend van februari. Gezellig een hapje en tapje versmaden en terwijl alle professionele tips & tricks van de beste vissers opsteken, dat kan maar op 1 adres, bij Robby Fish Tophengelsport!

Ook is Robby Fish zeer gekend voor zijn "2e hands hengelsport event" dat 2 jaarlijks gehouden wordt. Iedereen mag zijn visspullen binnenbrengen en Robby Fish verkoopt het voor jou. Lees op onze website alles over deze unieke formule.

Tevens hebben wij het grootste Scandinavië assortiment van heel België, wij verkopen alle materialen voor uw visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden en Denemarken, wij werken hiervoor nauw samen met Penn en Cordes Travel.

Kom eens langs, we zijn alle dagen open behalve zondag, maandag en feestdagen want dan.... gaan we lekker vissen ;)

Sportieve groeten,
Robby, Sandra & Team

Robby Fish Hengelsport
Fortbaan 68
2160 Wommelgem, België
Tel: +32 33 66 45 65

www.robbyfish.be