Robby Fish Webshop online

Robby Fish Webshop nu online

- Robby Fish Tophengelsport pakt uit met een webshop!

- Nog geen enkele andere Belgische winkelier deed het voor.

- Robby Fish staat dan ook voor "vernieuwend" op alle gebied.


Ondertussen bestaat onze zaak bijna 7 jaar, van nul tot wat we nu zijn, één van dé grootste hengelsportzaken in België! Wij onderscheiden ons van de con-collega's op vele vlakken, maar vooral het zéér uitgebreide zeevis assortiment is onze grootste troef.


Ook de ervaring die ons verkoopteam, samen met Linda & Raffie van Cordes Travel hebben opgebouwd op gebied van de zeevisserij is niet te versmaden. Het Robby Fish Team klopte trouwens af dit jaar in de top 10, 6de plaats, van het wereldkampioenschap bootvissen in Kroatië, nog nooit eerder gebeurd in de Belgische geschiedenis. Dus ook op zeevis gebied heeft het team van Robby Fish een goede kennis.


Maar ook de visserij in IJsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden of liever wat zuidelijker naar Kaapverdië, Kenia, Panama, Zuid-Afrika, Suriname, enz enz.... in alles kunnen we raad geven over welke de beste hengelmaterialen zijn voor welke visserij in ieder land! En dat alles mét de glimlach, want goede raad geven over onze favoriete hobby doen we graag!


De webshop komt er omdat velen het makkelijk vinden om vanuit de luie zetel iets te bestellen - of vanop de boot of op het strand - en de afstand naar de winkel lekker niet hoeven af te leggen, tenzij ze er een gezellige dag uit van maken met de vrienden en het super uitgebreide assortiment in de winkel willen komen ervaren. En daarom komen we tegemoet aan deze wensen.


Op de webshop staan de meest courante materialen, maar alles wat de fabrikant heeft, hebben wij ook, enkel niet daarom direct zichtbaar in de webshop omdat we nog aan het opbouwen zijn! Dus als het er niet opstaat, stuur ons dan gerust een mailtje en we doen het nodige, niets is ons teveel.


Noteer alvast onze volgende opendeurdagen van 25 tm 28 februari 2016, een weekend om steevast in te plannen want dan is alles aan -20% korting! Helaas niet op de webshop, wél in de winkel. Iedereen welkom, wij maken er samen met oa Cordes Travel een gezellig feest van!


Volg vooral ook de Facebookpagina van Robby Fish Tophengelsport, want daarop staan er de nieuwigheden, promoties en wedstrijden op die we heel frequent doen, deel en win, dat is de boodschap!


Wij danken iedereen en neem eens een kijkje op onze webshop en als er vragen zijn dan horen we het graag.


Uiteraard is iedereen ook welkom in onze winkel op maar 35 minuten rijden van Breda !


Robby Fish Hengelsport
Fortbaan 68
2160 Wommelgem België


www.robbyfish.be


E-mail: webshop@robbyfish.be


facebookpagina: www.facebook.com/hengelsport.robbyfish


Sportieve groeten,

Robby, Sandra & het Robby Fish Team