Visreis IJsland Noorwegen Panama Visreizen

Beste lezer,

Cordes Travel heeft haar bedrijf in 2003 gestart in Noorwegen en sindsdien is Cordes Travel marktleider in sportvisreizen naar inmiddels 14 verschillende landen, soms valt er een land af en soms komt er eentje bij. Deze wisseling van huisjes en landen heeft te maken met de kwaliteit vh produkt, in dit geval de vangsten en de accommodatie. Cordes Travel visreizen is gespecialiseerd in visreizen en wil alleen maar goede kwaliteit en service bieden voor een eerlijke prijs.

In 2016 is er op televisie een sportvis-programma geweest met Klaas vd Eerden, hij ging met zes bekende Nederlanders naar verschillende landen om te gaan vissen, oa Panama, Costa Rica, Noorwegen en Zweden, Cordes Travel had de eer om hier aan mee te mogen werken en heeft het hele programma advies gegeven met raad en daad, dus ook daar was onze expertise gewenst.

Tevens werkt Cordes Travel al sinds 2009 met het wereldberoemde merk Penn, ook Penn hoort graag wat er nog verbeterd kan worden aan alle reels en molens van dit geweldige merk, Linda en Raffie testen dus met regelmaat de allernieuwste hengels en molens en geven hun mening voor deze materialen in productie gaan. Als een merk als Penn, Spiderwire en Berkley achter je staan en met Cordes Travel visreizen samenwerkt, geeft dit wel aan wat voor kwaliteit er bij Cordes Travel in huis is.

Cordes Travel biedt visreizen aan naar vele verschillende landen en alle accommodaties en landen zijn door Linda en Raffie of een medewerker bezocht, zij kennen de situatie dus ter plaatse en men is in handen van partners die zij kennen.

Vaak denkt men dat kwaliteit geld kost, maar men kan beter 50 euro meer uitgeven voor een geslaagde visreis, dan besparen op de verkeerde zaken en het geld zomaar in het water gooien. Om die reden heeft Cordes Travel visreizen voor elk budget wel een mooie visreis in haar programma. Om het makkelijk te maken staan alle prijzen op de website, zo kunt u geheel vrijblijvend alvast eens kijken waar u aan moet denken bij een visreis naar bv Noorwegen, Zweden, Panama, Costa Rica of wellicht zalm of steurvissen in Canada.

Kortom, boek een geslaagde visreis bij Cordes Travel, niet voor niets bestaan zij al sinds 2003, boeken vele BN-ers hun visreis bij hun, werken de grote merken en winkeliers met Linda en Raffie, dat moet genoeg zeggen.

Bekijk de website en als er vragen zijn, mail of bel gerust of vraag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan.
www.cordestravel.nl