Vissen in Noorwegen

Hallo allemaal,

Wie droomt er niet van een visreis naar Noorwegen, het land der grote vissen mét visgarantie en het land vd ongerepte natuur. Vissen op kabeljauw, heilbot, koolvis, roodbaars, schol, leng, lom, zeewolf, zeeduivel en vele andere soorten en genieten van een visreis in een prachtige natuur.

Zoek je een visreis die goed geregeld is, waar de prijs/kwaliteit in orde is, waar je niet aan je lot wordt overgelaten en waar de service nog hoog in het vaandel staat ? Kijk dan eens op de website van Cordes Travel visreizen, sinds 2003 specialist in visreizen.

Linda en Raffie Cordes, eigenaren van Zeevisland.com én Cordes Travel, beide hebben 8 jaar in Noorwegen gewoond en daar werkzaam geweest als visgids, zij kennen dus alle kneepjes vh vak, spreken de Noorse taal en zijn tijdens uw visreis 24u per dag bereikbaar, 7 dagen in de week !

Geen of weinig ervaring ?
Bij Cordes Travel visreizen ben je aan het juiste adres, zij hebben een boekwerk van 48 pagina's met informatie, organiseren de beroemde Cordes Traveldag, zorgen voor een A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken en men kan geheel gratis op prive-les komen.

Je wordt bij Cordes Travel dus goed voorbereid, zodat het aan niets zal ontbreken. Linda en Raffie hebben alle accommodaties zelf bezocht, kennen alle huisjes, boten en uiteraard de huiseigenaren en zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is.

Lees eens door de reisverslagen van andere vissers >>>

Bekijk de vangstberichten eens >>>

En lees hier de voordelen van Cordes Travel >>>