Waypoint Sportvissen

Mijn naam is Jacco Noordermeer, schipper van de Waypoint, en heet u van harte welkom aan boord. Geboren in 1970 en letterlijk opgegroeid langs en op de Merwede tussen Papendrecht en Gorinchem. ( de drukst bevaren rivier van europa). Met een vader die gek was op varen een opa die fanatiek sportvisser was heb ik de juiste genen mee gekregen denk ik.

Al op jonge leeftijd liep ik dan ook al voorntjes tikken in een oude slotgracht. En vanaf mijn 18e was het hek van de dam…

Van Noorse rivieren met Forel en vlagzalm, Van strandvissen met een collega tot Trollen op glasoog en Snoek, Van baarsjes tikken in de wintermaanden in de jachthavens tot jagen op gigantische karpers in Frankrijk, ik heb het allemaal wel gedaan.

Maar de laatste 3 jaar vis ik eigenlijk uitsluitend op het zoute.

Jaarlijks varen we vanaf oktober tot en met april  dagelijks vanuit de buiten haven van Vlissingen voor een leuke dag vissen op de Westerschelde of de Noordzee.

Door de ideale ligging van de Westerschelde is het met bijna alle windrichtingen mogelijk om een plezierige dag vissen te beleven, voor jong en oud en voor ervaren en onervaren vissers.

Met topstekken zoals “de Spijkerplaat”, “Geul van de Walvis staart” en de “Sluise Hompels” zijn zeer goede visgronden met minder dan een uur varen te bereiken. Voldoende tijd dus om je visuitrusting op orde te maken of de gevangen vis schoon te maken. En met weinig vaartijd tussen de stekken blijft er dus veel tijd over om te vissen.

De overige maanden van het jaar ligt de Waypoint in het nationale park de Biesbosch. Het is dan mogelijk een rondvaart te boeken in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Kijk snel in onze agenda voor beschikbaarheid en hopelijk mogen wij u snel verwelkomen aan boord van de Waypoint.

http://www.waypointsportvissen.nl