Zalmvissen in Canada Vancouver

Zalm en Steur vissen bij Vancouver Canada

We hadden als vissen op grote Steur in Canada in ons programma, maar nu kunnen we met trots ook het zalm vissen aanbieden. Cordes Travel staat bekend om kwaliteit, goede service en professionaliteit, het is dus belangrijk voor ons dat we iets goeds aanbieden, dan dat we besparen om een goede visserij, of de kwaliteit van een goede visgids.

We hebben dus gekozen voor de allerbeste visgidsen in deze omgeving, zowel voor de steur als voor het vissen op de zalm, het is dan ook geen visreis die je elk jaar doet, dus als je het doet, moet het gewoon goed zijn en wil je het beste toch én dat alles goed geregeld is ?

Zalmvissen in het mooie Canada op Vancouver Island, waar de sterke Chinook zalm zwemt, dit is een prachtige vis, die erg sterk is, een flink gevecht geeft en ook nog eens lekker smaakt. De Nederlandse visgids Sonny, die al 20 jaar visgids is, kent het gebied als geen ander, Sonny is dan ook geen onbekende in de viswereld ter plaatse en hij gaat onze gasten helpen.

Je hoeft zelf niets mee te nemen, alle materialen, aas en kunstaas zijn aan boord en inclusief in de prijs, Sonny zorgt voor alles, zelf regenkleding indien nodig. Er wordt veel trollend gevist met downriggers, maar wil je liever met een spinner aan de slag, kan dat ook. Sonny is dus de visgids en de kapitein. Beste periode zijn de maanden van mei tm september, met in het begin vh seizoen de hele grote zalmen en later in het seizoen de aantallen. Ook is er de optie om op andere soorten te vissen zoals de pink, chum, coho, sockeye en dus de geweldige sterke chinook.

De accommodatie is geweldig, men kan kiezen voor een hotelkamer incl. ontbijt of een echt Canadees huisje, zowel de huisjes en het hotel liggen aan het water, dus een adembenemend uitzicht is een garantie. Sonny haalt je op bij de steiger van het prachtige resort. Over het eten ook geen zorgen, er staat een sterrenchef in de keuken die vis, kreeft en schelpdieren geweldig klaar maakt, maar ook een professional is met het lekkerste vlees, alle producten zijn vers en uit de omgeving.

Vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf vertrekken er dagelijks vluchten naar Vancouver, vaak direkt en soms met een overstap, er zijn dus tientallen opties. Vliegtijd vanuit Amsterdam is ongeveer 9,5u en vanaf het vliegveld 5,5u rijden door de prachtige Canadese natuur naar de accommodatie. Het is uiteraard ook mogelijk om langer te blijven en nog iets van Canada te zien of tussen het zalm vissen door andere uitstapjes te maken, zoals raften, beren kijken, walvissen spotten, wandelen en nog veel meer.

Weer een prachtige visreis bij Cordes Travel, vissen op grote zalm en dat met een Nederlandse visgids in een prachtig gebied in Canada. Alles is hier, zoals men al gewend is weer tip top geregeld en georganiseerd door ons.

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar !

Meer informatie over het Zalmvissen in Canada:   http://cordestravel.nl/zalmvissen-canada-vancouver-island-campbell-river/

www.cordestravel.nl

Visreizen naar:
Noorwegen - IJsland - Denemarken - Zweden - Ierland - Canada
Panama - Costa Rica - Malediven - Maleisië - Laccadiven - Florida Keys