De markt

De markt van Zeevisland.com

Als u iets wil meedelen, vragen of verkopen aan mede-vissers, of u wil een ervaring delen, dan kan u dat op deze oproepjes-pagina doen.

Om een oproep te plaatsen kan je simpelweg op de onderstaande knop klikken. Dan opent er een nieuw venster waar je het formulier kan invullen en dus jouw oproep kan plaatsen op deze pagina.


Vóór u uw bericht gaat plaatsen moet u op de hoogte zijn van de huisregels, lees deze dus goed door voordat u uw bericht plaatst.

DSF uitslag

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-05-07 08:55

Plek 2 voor mij. Weer met de zachte 25jaar oude hengel. De Daiwa st-x 13f high performance Paul kerry. Als je deze nog heb, dan heb je een topper in huis. Een harde stok voor 200meter, is dus niet nodig. Uitslag 6mei 2017. OOST 4-5beafort

DSC00465_c006d.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Verse Franse tappen

Frank (frankdebeule@icloud.com) schreef:2017-05-03 12:01

Weet er soms iemand een hengelsportzaak of particulier zijn die op regelmatige basis Franse tappen verkoopt . Bij ons is er slechts één zaak en die heeft maar om de 14 dagen tappen , wat ik wat te weinig vind . Ik ben dus op zoek naar een zaak of particulier die me regelmatiger kan helpen . Regio Gent en zowat gans Zeeuws Vlaanderen . Alvast bedankt .
Frank

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Sportube type 3

Martijn van der Bruggen (martijnvdbrugge@hotmail.com) schreef:2017-05-02 17:33

Sportube te koop
Type 3 ( de grootste) reis hengelkoker en ook ideaal voor snowboards

vraagprijs 150 euro nieuw kost hij plu/min 230

bij intresse 0631003737

Grt,

Martijn

Sportube type 3 (1)_9d767.jpgSportube type 3 (2)_92dd3.jpgSportube type 3 (3)_bee92.jpgsportube type 3_98ba6.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

pierenpomp of tappenpomp

daniel (dannymanuella@hotmail.com) schreef:2017-05-01 17:02

wie heeft er voor mij een pierenpomp of tappenpomp te koop ik ben er dringend op zoek naar

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Geep ? Wat is er gebeurd?

Danny (danwel65@hotmail.com) schreef:2017-04-19 12:47

geachte lezers ,

is het enkel mijn gevoel of is de laatste 5 jaar de geepstand-vangsten hard terug gelopen? Ik spreek dan van de kanten Zeeland . Vanaf Rithem(westerschelde) tot heel de oosterschelde ondervind ik en hoor ik niks dan klagende geepvissers.
Ofwel ben ik het vissen verleerd of er is echt wel iets aan de hand .
ik weet er zijn goede jaren en slechte jaren maar de laatste vijf waren erbarmelijk van vangsten.

de commerciele vaart vist in onze streken niet gericht op die vis, dus daar zal het niet of minder aan liggen ( zover ik weet) .
Weet er iemand een verklaring? Zit er misschien een ziekte onder die vis? Zijn er kweek omstandigheden die het beletten om goed nakomelingen te verzorgen?

Is de geep gewoon op of is dit vroeger ook al geweest en trok dit later goed bij ?

Hou het netjes, beschuldigingen naar commercie graag onderbouwd met cijfers, ziekte onder de vis graag een vermelding naar site of wetenschappelijk werk . Andere oorzaken ook met bronvermelding.

Klagen mag ook maar helpt niet echt :-)

Groeten Danny , ik probeer het dit jaar toch nog maar eens , wie weet zit hij er dit jaar wel volop .

Reageer hier op dit bericht bekijk 11 reactie(s)

Aas scheveningen/ vissen pier scheveningen

kas (kascherbi@hotmail.com) schreef:2017-04-10 16:58

Beste vissers,

Vrijdag ben ik in scheveningen voor mijn werk en zou gelijk een uur of 4 willen vissen.

Waar kan ik \'s ochtends aas kopen?
En is er iemand die mij tips kan geven over het vissen op de pier van scheveningen (denk aan welke pier, waar op de pier waar kleine kans met materiaal verlies .

Alvast bedankt

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Iemand al gevist bij de vuurtoren in ouddorp

Rob (robvdm@hotmail.nl) schreef:2017-04-02 18:45

Goededag,

Is er al iemand wezen vissen bij de vuurtoren bij ouddorp.. de bedoeling is dat ik daar mogelijk dinsdag naar toe gaat..
Dus ben benieuwd of daar al wat gevangen wordt..

Hoor het graag..

Groeten rob

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Vismaat

Strandvisser (Cheryl_claes@live.be) schreef:2017-03-31 17:12

Beste ik ben op zoek naar een vismaatje om geregeld eens te gaan strand vissen na taloze pogingen niemand gevonden ik heb geen auto door men ziekte ik heb al gedacht om te verkopen als ik niemand vind dus beste mensen wie voelt zich geroepen de strand visser

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

wrakkenvisserij

Raymond (Raymondreus@ziggo.nl) schreef:2017-03-26 20:01

Ik las de discussie over de vangstberichten van met name de charterboten hier!Ik vis al zo\'n 28 jaar op de wrakken met eigen boot.Wij vissen zo\'n 10/20 keer per jaar afhankelijk van hoe vaak de wind het toelaat.Wij bevissen het gebied IJmuiden/Texel en op afstanden van 11 tot 45 mijl ver.Onze standplaats is Petten,maar sinds dat strand is geworden wijken we ook uit naar Den-Helder omdat de strekdammen zijn verdwenen en we dus vaker last van branding hebben.Ik vis nooit in het weekend omdat ik dan minder last heb van de charterboten,ik snap dat er geld moet worden verdiend,maar als ik op anker lig proberen de meeste je er gewoon af te varen.Gelukkig zijn er ook leuke bij zoals de Mercuur of Kees Pronk die meestal een wrak verder gaan als je voor anker ligt,of ff een praatje komen maken.Maar dan het belangrijkste:DE VANGSTEN.....Het is al 2 jaar volkomen waardeloos,waar we 3/4 jaar terug makkelijk de baglimit vingen,hadden we afgelopen jaar een topdag van 8 gullen!!Zowel ver als dichtbij zijn de wrakken leeg,dit komt gewoon omdat de wrakken met redelijk weer 3 keer per week worden bevist.De vistand kan dit niet hebben,maar ook op puntjes die weinigen hebben{vaak maakten die onze dag nog goed} zit geen vis.Dus er is meer aan de hand want ook Makreel was er niet of nauwelijks afgelopen 2 jaar.Het enige wat er voldoende zit is Schar en Bot en dus bevissen we de platvis steeds vaker.Scheeld je zo en zo 4/6 uur varen want je kan het binnen 1 mijl redden!!Wij blijven vissen want het kan zomaar weer beter worden.Ik ben van sommige charterboten absoluut geen fan,maar begrijp dat ze geen berichten sturen over slechte vangsten!gr P014

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Zeevisland vs Facebook

Mike, Team Zeevisland (info@zeevisland.com) schreef:2017-03-24 10:16

Hallo allemaal,

Er bestaat veel onvrede over het groeiende aantal facebook-vangstberichten van opstapboten en sportvissers. Veel vissers hebben geen facebook en kunnen deze berichten dus niet zien, verder is er een groep die blij is met Zeevisland en graag ziet dat dit dé vangstberichten site van Nederland en België blijft, zodat men één platform heeft voor alle boot en kantberichten uit de hele wereld.

Heb jij facebook en waar lees jij je berichten liever ?

Reageer hier op dit bericht bekijk 41 reactie(s)

haring

marc uytdewiligen (marcuytdewilligen@hotmail.com) schreef:2017-03-23 07:57

Hallo Meddevissers
Word er al haring gevangen bij Brouwersdam of
op andere plaatsen ?

Groeten Marc

Reageer hier op dit bericht bekijk 7 reactie(s)

DSF WINDKRACHT 7 ALLES IN DE RODE CIJFERS.

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-03-20 09:36

Rode cijfers. Windforce 7 brengt geluk.

DSC00397_74c59.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

foto's

luc theunis (luctheunis21@gmail.com) schreef:2017-03-13 16:19

Hallo, wie helpt mij? Ik slaag er niet in om meerdere foto\'s toe te voegen aan een vangstbericht. Ik volg de aanwijzingen vanaf 1 tot stap 6. dan stap 7 : pas als u alle foto\'s heeft geselecteerd op uw pc ( wat ok is) klikt u op toevoegen : waar staat die toevoegen om op te klikken?? Ik zie alleen voeg bestand toe, maar dat is al gebeurd en nu blijkbaar niet ter zake.. waar klik ik op? Graag antwoord en dank lucduke

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

PROEFKONIJN MARTIJN

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-03-05 11:43

Hier op de foto 20scharren gefileerd van de huid af. gewogen 700gram. En hier zitten ook de mos scharren tussen. Niet de extreme mosjes, maar wel een paar met toch wel wat stippen. Deze eet ik al 2maanden. En ik voel me nog prima.
De mos bij de schar, zit diep tussen de schubben. Niet onder de huid dus. Het is maar mos. Maar als je de mos eet, schijnt het toch fout te kunnen gaan. Een paar jaar terug gaf iemand deze aan zijn kat. En ja hoor, overgeven. Sommige mensen zeggen buikpijn te kunnen krijgen. Ik zeg dus: er zit mos op de schar.
Simpel in theorie: omdat deze zeer vaak, alleen op de bruine zijde van de schar zit. En daar valt het zon licht op. Theorie Martijn.

DSC00386_12226.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

waadpak te koop maat 46

Albertus van Elsen (freyabaars@kpnplanet.nl) schreef:2017-03-03 13:28

Te koop pvc waadpak, merk vass tex 740 super nova antislip studs zolen, maat 46,
nieuw/ongebruikt. Mij helaas 1 maat te groot, valt ruim. Zelf vanuit Engeland gekocht voor ca 140 euro, verkoop het voor 70 euro. Regio Den Haag

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

waadpak te koop

Albertus van Elsen (freyabaars@kpnplanet.nl) schreef:2017-03-03 11:48

Vass tex 740 super nova pvc waadpak maat 46, laarzen met antislip studs. Nieuw en dus ongebruikt.Gekocht in Engeland helaas 1 maat te groot. Betaald ca 140 euro, mag weg voor de helft. Regio Den Haag

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

zee leeggevist door beroepsvisserij

Fer (fernaldo@hotmail.com) schreef:2017-03-03 11:33

Nu 5e x op rij, met meerdere vismaten op gul en zeebaars gevist. Pieren IJmuiden/wijk aan zee, sluisgebied. Op 1 botje en 1 volgens mij baby paling na geen enkel leven waargenomen onder water... Dramatisch dit. Vorig jaar in februari nog vele baarzen en in maart nog flinke baarzen gevangen. Mensen, de zee wordt leeggevist door beroepsvissers, en om dit in de doofpot te stoppen worden zogenaamd beperkingen opgelegd aan sportvissers. Terwijl de vloot sleepnetvissers de hele bodem leegplundert. Greenpeace klaagde reeds hierover, zie Telegraaf 1.12.2016. Maar politici en overheid zwijgen in alle talen. Dan maar de BOA\'s en politieagenten inzetten op sportvissers die misschien 1 zeebaars in hun bezit hebben (!). Hypocriet en corrupt als de pest.

Reageer hier op dit bericht bekijk 5 reactie(s)

Probleem penn affinity molen

René (Keelyrochester@Gmail. Com) schreef:2017-02-28 20:26

Beste vissers,
Ik heb onderhoud gedaan aan mijn penn affinity 8000 molen (nieuwe vet erin etc) maar nu doet de anti retour het niet meer goed als ik een beetje kracht op de lijn zet. Misschien weet hier iemand wat het probleem is of anders een winkel waar ze ervaring met penn molen hebben, is lastig vissen zo..

Groetjes
René

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

topoog k2 extreme low friction

Foppe (frostbite@live.nl) schreef:2017-02-27 22:13

Beste vissers,

Afgelopen week passeerde een hoech autoliner mijn visstek waarna een flinke windvlaag volgde en mijn steun omviel.. In eerste instantie leek er niets kapot maar zag bij daglicht toch dat het binnenwerk (ring) van het topoog los was gekomen. Is dit vast te zetten/plakken, of is dat onbegonnen werk?

Neig zelf meer naar een nieuw topoog maar dan natuurlijk wel eenzelfde als dat erop zat. Ik houd me aanbevolen voor goede raad, adresjes en het type oog dat er op deze ietwat bejaarde stok hoorde..

Alvast bedankt,
Foppe, Heemskerk

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Vismaatje

Strandvisser (Cheryl_claes@live.be) schreef:2017-02-26 16:12

Wie gaat er mee vissen heb zelf geen wagen graag iemand dat kan ben hopeloos op zoek om uemand te vinden wie o wie gaat er mee

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Sluisjesdijk

Frank (winco@home.nl) schreef:2017-02-22 12:48

Ik wil binnenkort eens een keertje in Sluisjesdijk gaan vissen. Ik heb er al veel over gehoord maar ben er nog nooit geweest. Ik heb wat in googlemaps zitten kijken maar weet eigenlijk niet waar ik moet zijn. Betreft het de Waalhaven of moet ik toch aan de Nieuwe Maas kant zitten? Is het met de auto redelijk bereikbaar? Kan iemand mij een beetje op weg helpen?

Alvast bedankt,
Frank

Reageer hier op dit bericht bekijk 8 reactie(s)

Sluisjesdijk

Frank (winco@home.nl) schreef:2017-02-22 10:25

Ik heb al vaak gehoord over de visstek Sluisjesdijk in Rotterdam. Ik heb al wel in googlemaps zitten zoeken maar het is mij niet helemaal duidelijk waar ik op deze stek moet zijn. Zo te zien zijn er veel stukken afgesloten door de industrie. Kan iemand mij misschien op weg helpen waar wel de betere visstekken zijn en waar met de auto te komen is?

Alvast bedankt
Frank

Reageer hier op dit bericht bekijk 8 reactie(s)

verweg?

danny (danny.pynebrouck@telenet.be) schreef:2017-02-20 20:25

Nog enkele maanden of jaren en ze smijten 300 meter ver,
ik lees 130 meter opeens smijt er ene 200 meter, ja wadde

en hoe meet je dat zo?
de groetjes

Reageer hier op dit bericht bekijk 9 reactie(s)

Strand vissen

Willem (flyingdutchman001@msn.com) schreef:2017-02-19 17:31

Ik zoek een serieuze vis maat man en of vrouw die het fijn vind om de zondag heerlijk aan het strand te staan vissen.
Kom je uit de buurt van Hoorn zou ik snel van je willen horen.

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Vismaat

De zeevisser (Cheryl_claes@live.be) schreef:2017-02-16 16:44

Aijn er vissers die zich geroepen voelen om me meetenemen om te gaan vissen op strand ik heb enkel geen wagen indien je interesse heb gelieve via e mail te antwoorden enkel seriuse mensen graag omgeving oost vlaanderen vis in de week en weekenden zeg het heb geen w1gen maar benzine word vergoedhopelijk tot snel hoe meer visser hoe beter natuurlijk

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

zeebaars

Ton (ongezond@outlook.com) schreef:2017-02-15 07:10

wat zeuren de zeebaars vissers 1per dag meenemen nou dan kan ik maar 5 zeebaarzen per jaar meenemen want mijn budget is AOW eens keer per 3 weken
nou ik zeur natuurlijk ook Maarrrrrrrrrr mocht ik er 2 op een dag vangen dan zal ik er een op de pier fileren en ter plekke bakken en wat zal die lekker smaken dus 1 meenemen voor mijn vrouw En dan een suggestie geef een Aower die net als ik heel weinig kan vissen een soort vrijbrief voor 2 baarzen per keer dat zou dan indien er gevangen wordt 10baarzen per jaar worden Broodvissers verbeter de zeebaars stand en begin bij jullie zelf want over een poos vangen jullie ook niets meer Dan is zeker de snoekbaars te lul gr Ton

Reageer hier op dit bericht bekijk 11 reactie(s)

zeebaars

Ton (ongezond@outlook.com) schreef:2017-02-15 07:09

wat zeuren de zeebaars vissers 1per dag meenemen nou dan kan ik maar 5 zeebaarzen per jaar meenemen want mijn budget is AOW eens keer per 3 weken
nou ik zeur natuurlijk ook Maarrrrrrrrrr mocht ik er 2 op een dag vangen dan zal ik er een op de pier fileren en ter plekke bakken en wat zal die lekker smaken dus 1 meenemen voor mijn vrouw En dan een suggestie geef een Aower die net als ik heel weinig kan vissen een soort vrijbrief voor 2 baarzen per keer dat zou dan indien er gevangen wordt 10baarzen per jaar worden Broodvissers verbeter de zeebaars stand en begin bij jullie zelf want over een poos vangen jullie ook niets meer Dan is zeker de snoekbaars te lul gr Ton

Reageer hier op dit bericht bekijk 11 reactie(s)

Zuidpier

Glen (Glen.willems2@telenet.be) schreef:2017-02-14 19:35

Beste zeevissers, aangezien hier toch wel heel wat zeevissers die op de zuidpier en noordpier vissen heb ik misschien een voor velen domme vraag maar voor mij een interessante: aangezien ik op de zuipier heb gevist, op de kop maar de rechter zijde ervan, had er 4 ( gulletjes ) maar vroeg mij af wat is het verschil als je de linker zijde van de pier bevist of de rechter zijde, heeft de gul een specefieke voorkeur daar qua zijde of is het een kwestie van geluk? Omdat ik toch al grote gullen heb zien van de linkerkant in de bocht van de zuidpier zien komen heb. Ik ben graag goed geinformeerd voor ik nog is vertrek want de heenreis is enkel en alleen al 3u rijden :-) mvg

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Verschil tussen handlijnvissers en sportvissers??

Fer (fernaldo@hotmail.com) schreef:2017-02-08 11:54

Sportvissers mogen tot 1 juli 2017 geen zeebaars meenemen, hierna max 1 per dag.

Handlijnvissers mogen 10.000kg per maand mee.

Heb n beetje op internet lopen zoeken naar het verschil maar werd er niet wijzer op. Wat is nou het verschil??

Reageer hier op dit bericht bekijk 15 reactie(s)

9 complete jaargengen van het blad zeehengelsport

piet (dreupiet@zeelandnet.nl) schreef:2017-02-07 15:21

Te koop
Tegen elk aannemelijk bod 10 complete jaargangen van
het zeevisblad zeehengelsport.
de bladen zien er nog prima uit 2 x gelezen.
het gaat om de jaargangen
2016 tot 2007.
verzend kosten zijn voor de koper.
verkoop enkel per jaargang geen losse bladen

zeehengel_86231.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Imax warmtepak

Wim (jcadoornenbal@tele2.nl) schreef:2017-02-04 20:07

Aangeboden een splinternieuw Imax warmtepak van Imax.
Beschermt tot -20gr.

Imax_ARX-20_Ice_Thermo_Suit___Warmtepak___Maat_S_8

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Belachelijke maatregelen zeebaars 2017

Fer (fernaldo@hotmail.com) schreef:2017-02-03 10:01

De zeebaars Gestapo kan weer achter sportvissers rennen op de pieren voor 2 visjes. Terwijl per beroepsvisser 10.000kg zeebaars per maand uit de zee mag halen (!) Nou wat een maatregelen zeg om de zeebaars te redden. Ammehoela. Fuk de duk, krijg ik 180 euro boete omdat ik 3 vissen bij me heb, alle boven de 42cm.

Sportvisserij Nederland plaatste vandaag onderstaand stukje op haar website. Dit is weer een grote teleurstelling voor de sportvisserij, maar geheel onverwacht is de uitkomst nu ook weer niet. Dit ondanks dat het overduidelijk gelukt was om de Europese Commissie te overtuigen van het belang van de sportvisserij. De Commissie had een goed voorstel klaar voor de sportvisserij met 10 vissen per maand per persoon gedurende 10 maanden, in plaats van 1 per dag gedurende 6 maanden. Het is niet de eerste keer dat de nationale visserijministers een in het Europees parlement bij meerderheid gestemd amendement of voorstel van de Europese commissie van tafel vegen. Ook deze keer is daar geen uitzondering op. Wat baten kaars en bril als de uil niet ziet en wil?

Europese Raad van Visserijministers veegt zeebaarsplan EU-Commissie van tafel

De gisteren in Brussel bekendgemaakte zeebaarsmaatregelen voor 2017 lijken sterk op die van dit jaar. Met dit zeer behoudende besluit van de Europese Visserijministers krijgt het zwaar onder druk staande zeebaarsbestand wederom niet voldoende de kans om zich te herstellen én wordt geen recht gedaan aan de positie van de sportvisserij.

De European Anglers Alliance (EAA) en Sportvisserij Nederland zijn teleurgesteld dat er geen vervolg is gegeven aan het goede werk van de Europese Commissie. Die zette met haar voorstellen juist daadwerkelijk in op het herstel van de zeebaars en erkende daarbij de positie van de sportvisserij – in het voorstel van de EU-Commissie werd de visserij op zeebaars exclusief gereserveerd voor sportvissers en handlijnvissers. Het is een gemiste kans dat die proactieve houding niet is overgenomen door de visserijministers van de Europese lidstaten. Zij vegen het plan van de Commissie van tafel en houden vast aan een oude manier van denken waarbij de belangen van de beroepsvisserij voorop worden gesteld. Dit helpt het zeebaarsbestand er niet bovenop en doet geen recht aan de belangrijke sociaal-economische positie en het duurzame karakter van de hengelsportsector. De werkgroep zee van de EAA buigt zich de komende dagen in Helsinki over dit onevenwichtige besluit, waarbij de inzet van Sportvisserij Nederland zal zijn om onze pijlen te richten op de lange termijnmaatregelen voor zeebaars die vanaf 1 januari 2018 van kracht worden.

Zeebaarsmaatregelen 2017
(Keltische Zee, Het Kanaal, Ierse Zee en zuidelijke Noordzee)

Sportvissers mogen van 1 januari tot 30 juni 2017 alleen catch & release vissen. Daarna geldt een baglimit van een vis per dag (voorstel Commissie was een maandelijkse baglimit van 10 zeebaarzen).
Handlijnvissers mogen op jaarbasis maximaal 10.000 kg zeebaars aanlanden, waarbij in februari en maart een gesloten tijd van kracht is (in lijn met voorstel Commissie).
Staand wantvissers mogen per maand maximaal 250 kg zeebaars aanlanden (voorstel Commissie was 0).
Trawlers en seines (ringzegenvisserij) mogen tot 3% van hun totale vangst aan zeebaars behouden, met een maximum van een 400 kg per maand (voorstel Commissie was 1%, met een maximum van 1 ton per maand).


De grote winnaars van deze ronde handjeklap zijn zonder enige twijfel de handlijnvissers. In plaats van een maandelijkse limiet (die meeste niet eens gehaald hebben en dus geenenekel vis ingeleverd hebben die opgelegd werd door de regeling) krijgen ze nu een jaarquotum. Dat wil zeggen dat ze in de goede periodes door kunnen vissen en niet gehinderd worden door een maandquotum. Ik gun iedereen zijn boterham, maar deze groep draagt niet of nauwelijks bij aan het herstel, wéér niet.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Wie gaat er mee vissen dringend

Goossens michiel (Cheryl_claes@live.be) schreef:2017-01-31 12:56

Wie heeft er zin om dit weekend te vissen in blankeberge cadzand breskens of waar dan ook heb alleen ceen auto en zou wel fijn vinden om met iemand mee te gaan laat maar horen enkel via e mail antwoorden ik hoor het wel ben van kemzeke

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Cadzand

Jeroen (botjeroen@hotmail.cm) schreef:2017-01-31 12:12

Iemand nog recent gaan vissen in Cadzand of omgeving? Of iemand die weet heeft van recente vangstberichten?
Ik zou deze week nog eens tijd willen maken om te gaan vissen maar vroeg me af of de schar daar al vertrokken is of niet.

Dank alvast,
sportieve groeten,
Jeroen

Reageer hier op dit bericht bekijk 6 reactie(s)

st.croix seabass hengel

hollants (devisser69@gmail.com) schreef:2017-01-27 14:59

te koop
st.croix seabass med heavy power 2.44m eendelig
5-20kg
50-225gr
topstaat
enkel een beetje kurk weg

20170126_145554_Easy-Resize.com_e96b6.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

vissen

Ton (ongezond@outlook.com) schreef:2017-01-27 07:24

Edwin als je ergens voor de eerste keer gaat vissen , ga dan eerst overdag eens rond kijken en vraag gerust aan vissers waar en hoe er gevist word zij zullen beslist wel helpen ga in Rozenburg linksaf op de dijk richting zee Na de ponton
En let op er liggen strekdammen misschien heb je daar gevist ik dacht dat ze aangegeven worden door paaltjes met witte kop vraag het even aan een visser
ga er heen met de wind uit zuidelijke richtingen
gr Ton

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

zeebaars/oesters en kokkels

piet (pieter redelijkheid@gmail.con) schreef:2017-01-26 19:41

je mag als sportvisser een zeebaars in bezit hebben van 42 cm (bag limit)oky

je mag als oester /kokkel rapper 10 kg bruto in bezit hebben

nu vis ik graag vang een zeebaars 42 cm
vis ook vaak met boordennet op garnalen
dan zie ik vaak de zelfde mensen die op baars visen ook praatje pot enzo voort. maar ik zie ook altijd de zelfde mensen kokkels rapen
10 kg persoon vader moeder opa oma en een aantal kinderen +/-60 kg per dag doe zelf 2 dagen met 2 kg kokkels

maar wat nu als wij sport zeebaars vissers met vrouw opa en oma en kinderen gaan vissen. naar het strand gaan mogen wij dan ook per persoon 1 zeebaars in bezit hebben?
ik woon zelf vlak bij de oostenschelde.vis dus best vaak
dit vraagt toch om burgerlijke ongehoorzaam heid

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

madcat spinning 40/150 gram green serie

rook (r.houwelingen38@upcmail.nl) schreef:2017-01-26 14:05

iemand ervaring met deze hengel ben benieuwd naar actie, hij wordt beschreven als een fast action. dus als iemand ervaring heeft hoor ik het graag.
is van oorsprong meerval hengel.
alvast mijn dank .mvg.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

9 complete jaargengen van het blad zeehengelsport

piet (dreupiet@zeelandnet.nl) schreef:2017-01-23 15:11

te koop
tegen elk aannemelijk bod 10 complete jaargangen van
het zeevisblad zeehengelsport.
de bladen zien er nog prima uit 2 x gelezen.
het gaat om de jaargangen
2016 tot 2007.
verzend kosten zijn voor de koper.
verkoop enkel per jaargang geen losse bladen

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Weer die kleine baars Sorry

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-01-22 10:22

Kreeg een bericht weer over kleine baars ergens bij de warm water installatie.
Met de vraag aan ons hoe of wat. Zijn we net lekker aan het vissen. Alweer??
Aangezien we weer gestoord worden met dit bericht, geef ik hier mijn antwoord.
PER 1JANUARIE 2018 ZULLEN DEZE STEKKEN VERBODEN WORDEN GEMAAKT.
voor het gehele seizoen. Eindelijk rust.
VISSEN IS ONTSPANNEN. Martijn. Wie stemt mee. Allemaal. Dan is het klaar.

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Beerkanaal

Marien van Helden (marien.vanhelden@calderys.com) schreef:2017-01-21 09:26

Heeft iemand informatie over het Beerkanaal? Over stroming, getijde, etc.
Grt. Marien

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

vouwfiets

joop (j.ijkel1@upcmail.nl) schreef:2017-01-13 11:45

aangeboden limitvouwfiets

voor en achterlicht terug trap rem

voor handrem gemakkelijk voor op de pier

40 euro

foto fiets_d61b9.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

vouwfiets

joop (j.ijkel1@upcmail.nl) schreef:2017-01-13 11:45

aangeboden limitvouwfiets

voor en achterlicht terug trap rem

voor handrem gemakkelijk voor op de pier

40 euro

foto fiets_e5e21.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

vismaat

goossens (cheryl_claes@live.be) schreef:2017-01-08 17:57

Is er iemand die met me wilt gaan vissen op strand heb alle vismateriaal regio kemzeke alleen enrstige reactie graag zou graag deze week willen gaan vissen waar daar komen we wel uit ik hoor het wel ben van kemzeke tegen sint niklaas heb alleen geen wagen

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

laarzen gevonden noordpier

Foppe (frostbite@live.nl) schreef:2017-01-06 16:42

Gisteravond om 20:00 heb ik een stel laarzen gevonden aan het begin van de noordpier, ze zijn mijn maat maar ik geef ze liever terug aan de eigenaar. Mocht je ze missen, of weten wie er nu met natte voeten rondloopt; laat het weten! Ze staan op je te wachten in Heemskerk..

Strakke lijnen,
Foppe

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Vis / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4”

Dirk Aerts (aerts.vandenbosch@gmail.com) schreef:2017-01-06 08:32

Vis / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4”. Slecht 2 maal gebruikt voor casting, geen water gezien. Niet van nieuw te onderscheiden.
Hengel is voorzien van een Akios 656 CTM reel . Reel heeft verbeterde keramische lagers en een single Mag remsysteem voor optimale werpafstanden.
Ideale vis / casting set en zogoed als nieuw.
Nieuwprijs voor dit was meer dan 650 Euro.
Nu alles voor 450 Euro

WP_20170103_001_9d829.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Vis / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4” + reel

Dirk Aerts (aerts.vandenbosch@gmail.com) schreef:2017-01-05 15:05

Vis / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4”. Slecht 2 maal gebruikt voor casting, geen water gezien. Niet van nieuw te onderscheiden.
Hengel is voorzien van een Akios 656 CTM reel . Reel heeft verbeterde keramische lagers en een single Mag remsysteem voor optimale werpafstanden.
Ideale vis / casting set en zogoed als nieuw.
Nieuwprijs voor dit was meer dan 650 Euro.
Nu alles voor 450 Euro

WP_20170103_001_6c5fb.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

strand / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4” + Ak

Dirk Aerts (aerts.vandenbosch@gmail.com) schreef:2017-01-05 10:20

Te koop : strand / casting hengel Anyfish Anywhere Match rod 13’4”. Deze is slecht 2 maal gebruikt voor casting en heeft geen water gezien. Niet van nieuw te onderscheiden.
Hengel is tevens voorzien van een Akios 656 CTM reel . Reel heeft verbeterde keramische lagers en voorzien van een single Mag remsysteem voor optimale werpafstanden.
Ideale vis / casting set en zogoed als nieuw.
Nieuwprijs voor dit alles was meer dan 650 Euro.
Nu voor 450 Euro .

WP_20170103_001_8a377.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

gul- waterweg

Glen (glen.willems2@telenet.be) schreef:2017-01-03 17:44

beste zeevissers, een vraagje vanuit de belgische hoek, heb vorig jaar februari eens vanop de zuidpier te ijmuiden m\'n geluk geprobeerd op gul, had er 3uur rijden voor over (enkel de heenweg wel te verstaan) en had 4 gulletjes, ik heb namelijk al gehoord dat er in de waterweg ook redelijke gullen kunnen gevangen worden, al heb ik geen flauw idee waar ik plaats kan nemen, als je niet uit die regio bent is het precies zoeken naar een speld in een hooiberg.

ik hoor het graag ->als dit kan..

mvg en alsook beste wensen aan iedereen

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Strandhengels

Dirk Aerts (aerts.vandenbosch@gmail.com) schreef:2017-01-03 10:29

TE koop twee strandhengels Anyfish Anywhere Six & Bait . Slecht één keer gebruikt en zo goed als nieuw. Beide voorzien van reel clamps en extension. Nieuw gekost 250€ stuk.
Eventueel met Shimano reels Speedmaster TSM 2 voorzien van magtuning. Alles samen 410 Euro

download (1)_4c1c3.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)