De markt

De markt van Zeevisland.com

Als u iets wil meedelen, vragen of verkopen aan mede-vissers, of u wil een ervaring delen, dan kan u dat op deze oproepjes-pagina doen.

Om een oproep te plaatsen kan je simpelweg op de onderstaande knop klikken. Dan opent er een nieuw venster waar je het formulier kan invullen en dus jouw oproep kan plaatsen op deze pagina.


Vóór u uw bericht gaat plaatsen moet u op de hoogte zijn van de huisregels, lees deze dus goed door voordat u uw bericht plaatst.

Banjaard strand

Jesper (Gebstar19@hotmail.com) schreef:2015-08-06 09:08

Beste medevissers,

Ik heb al enkele keren gevist op het banjaardstrand, maar zonder enige vangst.
Ik kijk regelmatig op deze site of er vissers zijn die een bericht achter laten over vangsten op dit strand aangezien er genoeg vissers aan het strand staan neem ik aan dat er toch wel een visje gevangen kan worden!

Zijn er misschien medevissers die mij wat tips over dit strand zouden kunnen/willen geven? Zodat ik niet iedere keer weer een avond op het strand vertoef zonder een visje te vangen!

Ik ben erg benieuwd of het aan mij ligt en wat ik eventueel anders zou kunnen doen!

Alvast bedankt,
Vis groeten,

Jesper

Reageer hier op dit bericht bekijk 12 reactie(s)

dobbervissen met nick

Snoeck P. (peter.snoeck4@telenet.be) schreef:2015-08-04 10:59

beste, hier antwoord op uw vraag voor het systeem,dobbervissen met verenpaternoster; neem een dobber zonder loodgewicht van bv. 30gr.(die van cormoran zijn ideaal,bovendien kunt u er breeklichtje opsteken voor nachtvissen).Schuif stuk draad door dobber,bevestig bovenaan stuitje/tonwartel,en onderaan speldwartel,zodat u de verenpaternoster(of wat dan ook)aan kunt plaatsen,onderaan plaats/monteer je schuifloodje van bv. 30gr.(volgens dobbergewicht),daaraan wartel,met kort lijntje voor krabje,hou het kort anders verstrengelt het zich in de paternoster.

De lengte van je paternoster is tevens de diepte.U kunt dit zelf regelen door je paternoster langer/korter te maken.u kunt ook zonder krabje vissen(enkel loodje onderaan dan).de keuze paternoster is vrij,u kunt er desnoods ook zelf eentje maken met daaraan visfladders/pieren/zagers of wat dan ook.U kunt actief vissen door langzaam op te halen,laten meedrijven door de stroming,of laten dobberen(hangt van de plaats/tij af)Op een dam/pier hoef je niet ver te werpen.Vis wel met licht materiaal.Lichte hengel 3m. bv. , let op lijndikte paternosters,indien er een zeebaars erop toe hapt...... .het is eens anders vissen,geef het niet te gouw op,en als je aanbeet hebt sla tijdig aan. veel succes de kunstaasvisser

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

dobbervissen met Martijn Hoogkamer

Snoeck P. (peter.snoeck4@telenet.be) schreef:2015-08-03 17:23

beste Martijn, nog even een rechtzetting naar aanleiding van uw vraag over dobbervissen op makreel,en mijn antwoord hierop.Vergeet vooral geen stuitje op de lijn boven de dobber te plaatsen,anders schiet je paternostersysteem recht naar de bodem.U kunt ook draad door dobber,bovenaan tonwartel knopen,onderaan speldwartel(zo vervang je makkelijk),en zo met de hoofdlijn verbinden.Als je vist met kunstaaskrabjes van berkley gulp,gebruik treblehaken nr.6 voor kleine krabjes.Schuif het krabje(op naald)door draad,knoop dan het treblehaakje aan,en schuif het krabje over haakje,in 1 haakje geprikt, zodat er nog 2 overblijven.Is stevig voor mee te werpen ,en snijd de pootjes los(niet af)zodat deze in het water levensecht bewegen.Ik ben persoonlijk zeer tevreden over dit kunstaas. Grtn de kunstaasvisser

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Wat kunt u hier plaatsen ?

Team Zeevisland (info@zeevisland.com) schreef:2015-08-03 10:45

Hoe werkt de markt eigenlijk ?

Wat kan en mag er wel en niet op de markt ?

Eigenlijk kan en mag alles, mits u zich houdt aan de huisregels van de markt, deze kunt u vinden onder het bericht wat u wilt gaan plaatsen of onderaan deze pagina. We zullen alle berichten streng controleren, daar we er geen „haat” pagina van willen maken en dus geen scheldpartijen, grof taalgebruik, discriminatie of andere negatieve uitingen zullen toestaan.

Het moet absoluut leuk, gezellig en positief zijn, natuurlijk mag men kritiek uiten, maar wel op een normale nette manier. Houdt u zich netjes aan de regels, dan kunnen we met z’n allen een leuke markt pagina onderhouden. Oh ja en heeft u geen antwoord, heeft u niet zinnigs te zeggen, bespaar u dan de moeite om iets te plaatsen, wij zullen dit dan toch verwijderen. Alleen reacties die te maken hebben met het onderwerp zullen geplaatst worden.

— Iets verkopen
— Iets te koop vragen
— Stekken vragen
— Oproep voor vismaat
— Advies vragen over … ?
— Uw mening geven
— Discussiëren over … ?
— Enz enz enz enz

Heel veel plezier en houdt u zich aan de regels !

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)