De Nieuws pagina

Nieuws & mededelingen

Heeft u iets te melden, een wedstrijd, speciale dagen, nieuws of mededelingen ?


Stuur uw bericht (geen pdf) naar info@zeevisland.com

Haai 88 VA_6d3cc.jpg
Dutch Fishing Stuff

Beste Zeevislanders,
Mag ik ons even voorstellen? Wij zijn DutchFishingStuff, een hengelsportservice voor zowel de recreatieve visser, de gevorderdere vissers, maar zeker ook voor iedereen die iets wilt leren binnen de sportvisserij. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar als flexibel personeel voor hengelsportzaken. We hebben erg veel ervaring op zoet- en zoutwater. Wekelijks staat er wel een vistrip op de planning.

Lees Meer

Visreis_Cordes-Travel 2_361e2.jpg
Visreis met Cordes Travel visreizen

Beste lezer,

Cordes Travel heeft haar bedrijf in 2003 gestart in Noorwegen en sindsdien is Cordes Travel marktleider in sportvisreizen naar inmiddels 14 verschillende landen, soms valt er een land af en soms komt er eentje bij. Deze wisseling van huisjes en landen heeft te maken met de kwaliteit vh produkt, in dit geval de vangsten en de accommodatie. Cordes Travel visreizen is gespecialiseerd in visreizen en wil alleen maar goede kwaliteit en service bieden voor een eerlijke prijs.

Lees Meer

Visreis naar Noorwegen 1_8453f.jpg
Vissen in Noorwegen

Hallo allemaal,

Wie droomt er niet van een visreis naar Noorwegen, het land der grote vissen mét visgarantie en het land vd ongerepte natuur. Vissen op kabeljauw, heilbot, koolvis, roodbaars, schol, leng, lom, zeewolf, zeeduivel en vele andere soorten en genieten van een visreis in een prachtige natuur.

Lees Meer

boat-1_97012.jpg
Waypoint Sportvissen

Jaarlijks varen we vanaf oktober tot en met april  dagelijks vanuit de buiten haven van Vlissingen voor een leuke dag vissen op de Westerschelde of de Noordzee. Door de ideale ligging van de Westerschelde is het met bijna alle windrichtingen mogelijk om een plezierige dag vissen te beleven, voor jong en oud en voor ervaren en onervaren vissers.

Lees Meer

Heilbot - 02_269bb.jpg
Wereldrecord Heilbot 246cm

Gisteren 30-07-16 is bij onze accommodatie A Rorbuer Lofoten Noorwegen een heilbot gevangen van 246cm met een geschat gewicht van 209.7kg (volgens een standaard tabel), de heilbot is gevangen door Daniel Johanson uit Zweden. Dit is de grootste heilbot ter wereld, zover bekend is, die is gevangen én weer is vrij gelaten, Catch and Release.

Lees Meer

2016-05-19-PHOTO-00000002_16267.jpg
Klaas van der Eerden

Klaas van der Eerden komt in september met een nieuw sportvis-programma van de Avro/Tros op de NPO3. Klaas gaat met een aantal bekende Nederlanders naar verschillende bestemmingen in het buitenland, denk aan bv Costa Rica en Canada. Maar waarom zijn Linda en Raffie Cordes van Cordes Travel daar in bespreking met Klaas ..... ? Misschien wel voor raad, daad en advies .... hmmm wordt vervolgd.

Lees Meer

Berkley-Flat-Giant 6_d8e74.jpg
Berkley 23cm - 175 gr shad

Je hebt wel eens van die shads die er echt uit springen, die toch net even anders zijn dan de meeste en vaak ook net die grotere vis vangen of zelfs meer vis. De beroemde “Berkley Ripple” shad is er zo eentje, deze heb je in verschillende soorten, kleuren en lengtes. Maar ja, voor Noorwegen, Denemarken en IJsland vaak iets te klein of te zwaar.

Lees Meer

logosportvisserij-nederland-small_79379_41a8f.jpg
Verbod op Zeebaars

Let op, men mag geen zeebaars meer meenemen tot 1 juli 2016.
Na 1 juli 2016 mag men 1 zeebaars per persoon meenemen van minimaal 42cm

Lees hier alle informatie: 

http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/visserijwet-en-regels/kustwater-zee/zeebaars.html

Lees Meer

DSC00205_b31eb.JPG
Groeps-visreizen

Heb je niet veel ervaring, heb je nog nooit in Noorwegen of IJsland gevist, ben je maar met z’n tweeën of maar alleen ? Dan zijn onze groepsreizen ook wel Penn Festivals genoemd een uitkomst voor jullie. Maar ook voor die groepen die het leuk vinden om een hele week tussen de Nederlanders en Belgen te zitten of het fijn vinden dat de organisatie (Linda en Raffie) de hele reis begeleiden, kortom deze groepsreizen/Festivals zijn voor iedereen, beginner en ervaren, iedereen is welkom.

Lees Meer

01-Zalmvissen_e7500.jpg
Zalmvissen in Canada

Altijd al eens willen vissen op die grote zalmen, die sterke Chinook ? Dat kan nu bij Cordes Travel visreizen, want buitenom het vissen op Steur, kan men nu ook op zalm vissen. Zalm vissen in Canada gaat met een Nederlandse visgids en men hoeft niets zelf mee te nemen. Ben jij klaar voor het Canadese avontuur en het gevecht met deze sterke zalm ?

Lees Meer

Cordes Traveldag 2016 - 45_8a380.jpg
Meer dan 760 bezoekers

Cordes Traveldag 2016 was een groot succes, meer dan 760 bezoekers, 48 medewerkers en een een grote winkelier maakte deze dag compleet. Informatie over stekken, technieken, tips, trucs en materialen waren aanwezig.

Lees Meer

no-blog-large-imagegoed_c15fe.png
De Zeearend vanuit Vlissingen

De Zeearend vaart vanuit Vlissingen om op de Westerschelde te ankervissen. Voor €65,- all-in!! Dus inclusief zee aas, koffie met koek in de ochtend, kopje heerlijke soep met broodje, in de middag een broodje kipsaté of bijvoorbeeld broodje rookworst, frisdrank en of bier en indien nodig een huurhengel inclusief onderlijn en lood. Jazeker, all-in!

Lees Meer

DSC02301_1_2069d.jpg
Nieuwe opstapboot, de Chartervisser YE52

De YE 52 heeft een capaciteit van maximaal 8 personen, als we opstapdagen hebben varen we uit met minimaal 5 personen. We varen uit rond 7.30 en proberen tussen 16.30 en 17.00 weer in de haven te zijn, alles is bij ons bespreekbaar voor andere tijden.

Lees Meer

De Visarend 4_6cd2c.jpg
Vissen op de Westeschelde met de Visarend

In 2013 zijn wij gestart met onze sportvisboot "Visarend" om met u een dagje te vissen op de Westerschelde. Omdat we dit zelf al jaren doen, en ook de nodige ervaring hebben opgedaan met de wintervisserij op de Westerschelde, vonden wij het een goed plan ook met anderen deze ontspanning te delen.

Lees Meer

Robby-Fish-webshop_nieuws.jpg
Robby Fish webshop online

Vanaf maandag 17-08-15 kunnen alle Belgische én Nederlandse vissers bij Robby Fish online bestellen. De geheel nieuwe website met een geweldig groot assortiment voor bij alle verschillende soorten visserij, neem een kijkje en zie de aanbiedingen.

Lees Meer

Nieuw-Logo-bd-store(500x500)_nieuws.jpg
bd store Hengelsport Zeeland

Al bijna 50 jaar is bd store een begrip in Zeeland op gebied van hengelsport. BD store (voorheen Brammetje Dump) is gespecialiseerd in het strandvissen, zeebaarsvissen en bootvissen. Op de uitgebreide hengelsportafdeling kun je bijna alles vinden voor het vissen op o.a. tong, zeebaars, geep, gul en wijting. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Lees Meer

Groepsreis 8_nieuws.jpg
Groeps-visreizen naar Noorwegen, IJsland of Panama

Altijd al eens naar Noorwegen, IJsland of Panama willen gaan om te vissen, maar nooit de stap willen of durven nemen, nu is je kans ! Cordes Travel organiseert in 2016 en 2017 weer groepsreizen naar deze prachtige landen om te vissen op de allermooiste, dikste en grootste vissen.

Lees Meer

Stad Veere II ()[2]_nieuws.jpg
Vissen met de visboot Stad Veere II

Vanaf medio Oktober 2015 is het weer mogelijk om met de meest comfortabele visboot van Vlissingen, "Stad Veere II", op de gehele Westerschelde te vissen. Dit geldt zowel voor groepen (tot 20 personen), als voor opstappers op basis van inschrijving.

Lees Meer

Happy-Fisherman_nieuws.jpg
Happy Fisherman Stellendam

De Happy-Fisherman is een catamaran boot die zeer geschikt is op zee. Wij doen daar vistrips mee op de Noordzee het is een snelle boot zodat je snel op de visstekken kan zijn. De boot is volgens de richtlijnen van de scheepvaartinspectie ingericht.

Lees Meer

Robby-Fish 3_nieuws.jpg
Robby Fish Hengelsport

Robby Fish Tophengelsport zag het levenslicht in 2009. Sandra en Robby hebben er al hun energie en enthousiasme in gestoken en ervoor gezorgd dat Robby Fish in zeer korte tijd dé top-hengelsportzaak is geworden in het Antwerpse en ver daarbuiten, dus ook de Nederlanders zijn welkom.

Lees Meer

Hengelsport-Wesdijk_nieuws.jpg
Hengelsport Wesdijk Barendrecht

Hengelsport Wesdijk heeft inmiddels ruim twee jaar zijn deuren geopend. Met name het laatste jaar heeft de Zoutwater afdeling een enorme boost gekregen. Met het aantrekken van Zeevis-expert Pim Troost hebben we, buiten elke dag verse Zagers en Pieren, 35 jaar kennis en ervaring in huis.

Lees Meer

Hubo-Hengelsport-logo_nieuws.jpg
Fixet wordt Hubo

Na 18 jaar als Fixet door het leven te zijn gegaan, heet Fixet ‘s-Gravenpolder voortaan Hubo ’s Gravenpolder. Door een overname van het hoofdkantoor zullen alle Fixet winkels een andere naam krijgen. Voor de klanten verandert er niet veel. Het assortiment blijft gelijk en het personeel ook.

Lees Meer