Producten

De producten

Hieronder nieuwe en reeds bestaande producten voor de zeevisserij
Producten voor gebruik in Nederland, België en het buitenland

Weebass - 3_90a7c.jpg
Weebass.nl

Weebass is sinds mei 2017 actief op de Nederlandse en Belgische markt met uitstekend materiaal voor de zeebaars en wrakvissen, ook voor Noorwegen, IJsland en de warme landen hebben wij licht materiaal waarmee men een optimale sportvisbeleving kan hebben.

Lees Meer

Berkley-Flat-Giant 6_4b9c0.jpg
Flat Giant Shad

Je hebt wel eens van die shads die er echt uit springen, die toch net even anders zijn dan de meeste en vaak ook net die grotere vis vangen of zelfs meer vis. De beroemde “Berkley Ripple” shad is er zo eentje, deze heb je in verschillende soorten, kleuren en lengtes. Maar ja, voor Noorwegen, Denemarken en IJsland vaak iets te klein of te zwaar. Wij waren op zoek naar een shad die in cm en body groot is maar weinig gewicht heeft en die hebben we gevonden, de “Berkley Powerbait Prerigged Flat Giant 23 cm” makkelijke naam om te onthouden als je naar de winkel gaat ;-)

Lees Meer

Penn Nappstraumen Festival 2015 - 40_10108.jpg
Penn voor Noorwegen en IJsland

Waar vissen Linda en Raffie Cordes (www.cordestravel.nl) mee in Noorwegen en IJsland, vissen op de zwaarste kabeljauwen, koolvissen en heilbotten, vissen waarbij je op je materiaal moet kunnen vertrouwen.

Lees Meer

Penn-_f870b.jpg
Penn Battle 8000 Longcast molen

Penn pakt uit voor het seizoen 2016 met een enorme sterke molen, strand en dijkvissers opgelet. Top molen zeker voor de waterweg, de Penn Battle 8000 medio oktober 2015 bij de betere hengelsportzaak.

Lees Meer

Shakespeare-_47b83.jpg
Shakespeare Supreme & Titanium

De Shakespeare Supreme alsmede de Titanium hengels binnenkort te koop bij de gespecialiseerde hengelsportwinkels, allen verkrijgbaar in verschillende lengtes van 4,20m, 4,50m en de 5 meter.

Lees Meer

Penn-Clash_product.jpg
Producten algemeen

Groothandels, winkeliers en pro-staffers mogen hier hun product omschrijving plaatsen, men kan hier de nieuwe of reeds bestaande producten voorstellen, mits geschikt voor de zeevisserij in Nederland, België of het buitenland.

Lees Meer