topoog k2 extreme low friction | Reacties

topoog k2 extreme low friction

Foppe (frostbite@live.nl) schreef:2017-02-27 22:13

Beste vissers,

Afgelopen week passeerde een hoech autoliner mijn visstek waarna een flinke windvlaag volgde en mijn steun omviel.. In eerste instantie leek er niets kapot maar zag bij daglicht toch dat het binnenwerk (ring) van het topoog los was gekomen. Is dit vast te zetten/plakken, of is dat onbegonnen werk?

Neig zelf meer naar een nieuw topoog maar dan natuurlijk wel eenzelfde als dat erop zat. Ik houd me aanbevolen voor goede raad, adresjes en het type oog dat er op deze ietwat bejaarde stok hoorde..

Alvast bedankt,
Foppe, Heemskerk

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: Foppe

Foppe (frostbite@live.nl) schreef:2017-03-04 19:05

Bedankt voor de reacties mannen, het topoog zelf en de voering zijn wonderbaarlijk genoeg niet beschadigd. Heb ze vandaag herenigd met wat superlijm, lastig klusje om met de lijm alleen het topoog te laten plakken..

Zal morgen even een korte sessie plegen om het knutselwerk te testen. Bij diagnose prutswerk ga ik bij Rik langs voor een nieuw topoog.

Groeten,
Foppe

Reactie van: Jon

Jon (jonvantil@gmail.com) schreef:2017-03-03 20:55

Ja, dat is best vast te plakken, tenzij een van de onderdelen beschadigd is. Dan zou ik toch het topoog vervangen.
Even in overleg met een goede hengelsportzaak in de buurt?

Reactie van: Dirk Dijkstra

Dirk Dijkstra (ddijkstra1952@tele2.nl) schreef:2017-03-03 13:50

Door een ongelukje moesten 2 jaar geleden diverse ogen van mijn Shimano hengel vernieuwd worden. Ik heb de hengel naar Ahoy Hengel Sport in Sassenheim gebracht. Die hebben de hengel opgestuurd naar Ahoy Hengelsport in Rotterdam. Keurig gerepareerd voor een alleszins schappelijk prijs. Reparatie van een gevallen oog zou ik niet doen er is iets verbogen en een nieuwe voering plaatsen is vrijwel ondoenlijk.

Reactie van: Leo uit Putte

Leo uit Putte (l.de.bruyn@ziggo.nl) schreef:2017-03-03 11:43

Hoi Foppe bij iedere goede hengelsport winkel kunnen ze er wel een oog voor je opzetten,succes gr Leo