makrelen | Reacties

makrelen

Ton (ongezond@outlook.com) schreef:2017-06-12 08:27

Martijn wat bedoel je met jammer voor de makrelenvissers ik heb op internet gezocht en alleen gevonden makreel 30 cm gr Ton en gaarne eventueel uileg

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: Melis

Melis (m.lansing@ziggo.nl) schreef:2017-06-14 11:57

Kleine visjes meenemen schiet toch zowiezo niks op. Zit veelal weinig vlees aan.

Dan haal je beter na afloop van je sessie voor een paar euro een mooie dikke makreel aan de kraam. Aan het water kun je dan toch lekker sportief bezig zijn (jagen) en dan gooi je de kleintjes toch lekker terug.

Heb ook met regelmaat maatse baarzen (ja na juli), scharren etc. terug gegooid. Alleen maar vissen voor de pan schiet wat mij betreft niet op. Maar das mijn mening :-)

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-06-13 06:33

Met jammer voor de makreel vissers bedoel ik: Dat de kleine makreel niet meer mee mag. De meeste zijn 15-25cm. Normaal gaat dit vaak toch echt mee. En dit komt omdat de politie vorig jaar en de jaren daarvoor nooit kwamen. We staan nog stil op de zuidpier. Kleine baarsjes gingen terug en de rest ging bij nog heel wat mensen mee.Wij gingen dus blij naar huis. Maar nu na de derde keer dit jaar dat de politie op het dek is gekomen, word het bij veel mensen nu een ander verhaal. Alles moet bijna terug. Er is bijna geen maatse vis. Treurnis met het eind in zicht. Het eind voor heel veel sport vissers(jagers). Want zeevissen is hobby en jagen. Het eind van de jagers. Groetjes Martijn.