Markt???? | Reacties

Markt????

Rene (rmvanb@gmail.com) schreef:2017-10-14 17:42

Meerdere berichten zijn geweigerd, zie wel reclame en andere dingen voorbij komen dat mijn wenkbrauwen gaan krullen, ook de vaak niet kloppende vangst berichten. Nu denk ik \"markt\"ja top, maar zie eigenlijk alles behalve markt berichten, ach dit bericht zal ook niet geplaatst worden....

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-10-21 12:42

Toch wat gezien. Fotos van vissen met kop en ingewanden. Niet gedood???Klap op de kop. Zag ik iemand doen met een baars. Deze lag op het blok. Komt een golfje. En jawel deze zwemt weg. En soms zie ik het met vissen. Tien vissen levend op de kant. Een uurtje. Bij een BOA kost dit????

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-10-16 08:25

Onder het vissen horen we ook vaak verhalen. Hoe zit het daar mee?? En ik zie zelden een vreemd bericht. En als ik ze zie, denk ik ; Die ga ik niet vangen. En vis vrolijk verder. Gr martijn.

Reactie van: Brillie

Brillie (zegikniet) schreef:2017-10-15 10:10

He Rene,

Kun je niet lezen ?

Dit staat boven de markt-pagina:

Als u iets wil meedelen, vragen of verkopen aan mede-vissers, of u wil een ervaring delen, dan kan u dat op deze oproepjes-pagina doen.

Dus dat is dan toch duidelijk ?

Reactie van: JoostvB

JoostvB (JVB@hetnet.nl) schreef:2017-10-14 20:32

kom op Rene, wees blij dat zeevisland er is, ik kan geen enkele website opnoemen die dagelijks zoveel berichten heeft. Och en dan staat er een bericht tussen waarvan je zou kunnen denken of dat wel waar is, maar wat maakt het uit, lees je de volgende toch. wel jammer dat er hier weeeeeeeeeer over gezeurd moet worden, wat verwacht je dan van mike ? dat ie alle berichten met meer dan 3 visser eraf gooit? respect voor zeevisland

Reactie van: Jan

Jan (jan@telent.nl) schreef:2017-10-14 18:49

Hallo Mike,

Je mening is best direkt, maar HEEL begrijpelijk, jullie worden weer tegen de schenen geschopt en krijgen het weer te verduren, terwijl jullie wel diegene zijn die inderdaad al 15 jaar voor ons klaar staan. namens mij en vele vissers enorm bedankt voor het mogelijk maken van zeevisland en laat rene maar zeuren.

Reactie van: Rob

Rob (RobF@gmail.com) schreef:2017-10-14 18:22

Goed gezegd Mike !
Zeurpieten moeten lekker naar een andere website gaan, jullie doen goed werk.

Reactie van: Mike, Team Zeevisland

Mike, Team Zeevisland (info@zeevisland.com) schreef:2017-10-14 18:19

Beste Rene,

Ik ga het nog eens uitleggen, heb ik al verschillende keren gedaan, maar doe het graag nog eens.

Wij kunnen onmogelijk elke visser die beter vangt dan een andere visser weigeren vd website, er zijn nu eenmaal vissers die altijd goed vangen en vissers die nooit iets vangen, dat is gewoon een feit, anders zou elke visser zo mee kunnen vissen in de WK en NK kustvissen toch ?

Die berichten die over en overduidelijk zijn met enorme aantallen of enorme formaten, die plaatsen we niet, maar die vissers die het geluk heeft om een hele grote vis te vangen, kan ik toch niet verwijderen ?

Daarbij willen we een positieve website zijn en niet tegen alles aan zeuren en klagen over alles, daarom ook EXTRA jammer van je laatste opmerking dat we dit bericht, waar ik op reageer niet plaatsen.

Als jij het fijn vindt om je gevoel te uiten en dit wil delen met andere vissers, dan is dat jou keuze, bij deze dus, het staat er op en iedereen kan en mag je ongenoegen nu lezen.

Zeevisland bestaat inmiddels 15 jaar en bestaat uit vrijwilligers die al 15 jaar lang 365 dagen per jaar alle berichten moeten doorlezen en alles met DE HAND moeten plaatsen, zonder dat zij er betaald voor worden !! Kortom 5475 dagen is er aan Zeevisland gewerkt. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat we een compliment leuker vinden dan een bericht zoals jij die nu typt.

Mijn advies, lees over die berichten heen als je denkt dat ze niet kloppen en als het teveel berichten worden die niet kloppen, dan is het beter Zeevisland niet meer te bezoeken, dat zou je alleen maar nog meer frustreren denk ik, want niemand verplicht je om Zeevisland te bezoeken toch ?

Tot slot, mogen de sponsoren altijd reclame maken, zodat jullie de website ZONDER reclame, popups en vervelende banners kunnen bekijken zoals heel veel websites waar link, rechts onder en boven allerlei banners bewegen.