noordpier | Reacties

noordpier

andre (andrevliegvisser@gmail.com) schreef:2017-12-02 15:20

hallo allemaal
ben ik de enige of hebben meer sportvissers dat , je komt aan op de pier mag je eerst kranten lijnen en vieze troep van schoon gemaakte vis opruimen. dit is toch wel erg ,ik weet wel geen van ons vissers doet dat maar ja het ligt er toch wel.
mensen laten we het leuk voor iedereen houden en neem je eigen rotzooi mee de meeuwen en andere watervogels zouden het ook fijn vinden als ze geen lijnen in hun veren krijgen en de mensen die gewoon op de pier komen wandelen krijgen een ander beeld van de vissers
hopelijk staat dit bij al onze goede bedoelingen voor het nieuwe jaar
fijne tijd gewenst aan onze mooie kust

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2017-12-05 15:29

Zuidpier ook met momenten. En aas in plastic bakjes. Deze beestjes gaan dood als de zon erop schijnt. En ook onder water. Vissen met lood op gul in de stenen. De winkeliers zijn verantwoordelijk voor de plastic bakjes en het lood. En er is in china genoeg earodynamisch gietstaal verkrijgbaar. Op alli baba. Kijk eens bij; cast iron steel weights. 500kg minimaal. Haalbaar voor leverancier dus. En anders plus belgie. En ja,er is wel staal, maar de prijs vind niemand leuk. Dit is haalbaar. Te beginnen zonder ankers. In het nieuwe jaar.

Reactie van: David

David (Vissievis@gmail.com) schreef:2017-12-05 09:26

Helemaal mee eens, ik begrijp ook niet waarom men de spullen waar men mee kwam niet terug neemt. Kleine moeite lijkt me, er staan aan het begin van de pier bakken genoeg. Overal liggen ook van die plastic bakjes voor zagers (kan dat niet in een krant gewikkeld zoals me pieren?) Ik hoop van harte dat er op gehandhaaft kan worden, maar hoe?