Visserslatijn | Reacties

Visserslatijn

hans (hansdewit@hotmail.com) schreef:2018-03-08 10:07

Beste medevissers,

Al jaren lees ik met veel plezier de visberichten op deze website. Ik zelf zet er bijna nooit een bericht op terwijl ik wel heel vaak aan het vissen ben, ik zal me daar eens wat meer voor inzetten.
Wat mij wel stoort zijn de berichten die gewoon uit de duim gezogen zijn, waarom doen mensen dit? Dit is toch helemaal nergens voor nodig.

Afgelopen zomer ben ik ontzettend vaak wezen vissen op de zuidpier en noordpier op de zeebaars, ik durf van mezelf te zeggen dat ik dat zeebaars vissen heel goed beheers maar het was afgelopen jaar zeker geen topjaar. soms wel eens rond de 10 kleintjes op een avond maar dat was meer een uitzondering, ook hou ik goed in de gaten wat er om mij heen wordt gevangen. Dan lees ik bij de vangstberichten dat er mensen zijn die 40-50 baarzen op een avond vangen, wat is dat voor onzin.

afgelopen 2 weken heb ik vakantie gehad en ben ik 6 keer op de noordpier en zuidpier geweest om te gaan vissen, het was ronduit slecht, dit kwam mede door de oostenwind denk ik? Hele dagen vissen voor een paar scharretjes en 1 of 2 kleine gullen, om me heen hetzelfde verhaal. En ja hoor weer enorme vangstberichten op deze website. Ik vraag mezelf echt af, waar zitten deze mensen dan want ik zie ze nooit op de pier????
Een beetje overdrijven in de visserij mag altijd maar we moeten het niet overdrijven, dit is tenslotte toch een site waar mensen hun visstekken op uitzoeken.

Dus voor al die mensen die graag verhaaltjes verzinnen zou ik zeggen ga lekker een science fiction book schrijven en laat deze website gewoon voor wat het bedoelt is.

Een goede vangst allemaal

Hans

Reageer hier op dit bericht