Voor de Zuidpier ijmuiden | Reacties

Voor de Zuidpier ijmuiden

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2018-03-26 19:19

Er gaat nog steeds veel lood weg. Hier kijk, ik noem het maar het emmer trucje. Kan ook met dik beton staal. Dat is emmers ook ruw. Klapper voor de Zuidpier IJMUIDEN. Lekker goedkoop e voila. Gr Martijn.

DSC01148_351e6.JPG

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2018-04-03 13:42

Nieuwe video. Systeem gul in de blokken. YOU TUBE vissen met karton 2, vissen met karton, stond al en, zuidpier IJmuiden gulbreek systeem 35H60Hnylon. Als je de eerste en de derde ziet is het al voldoende. De tweede is uitgebreid. In de nieuwe versie trucje beton staal vlechten.

Reactie van: Frank W

Frank W (pinochat42@hotmail.com) schreef:2018-03-30 08:20

Goedemorgen Martijn,

Ik ben een fanatieke zeevisser maar heb nog nooit op.de pieren van IJmuiden gevist.
Ik wil dat ook eens een keer gaan proberen maar lees overal dat een speciale lijn, lood en techniek nodig is. Kun je mij eens aangeven hoe mijn lijndikte en zo moet zijn. Ik lees ook overal over breeklijntjes en geen lood. Kun je mij een beschrijving geven?
Paternoster? Enkele grote haak? Loodgewicht? Gevlochten of nylon? En hoe daar te vissen. Alvast bedankt voor je info. Groetjes Frank W

Reactie van: roky

roky (roky21@gmail.com) schreef:2018-03-27 09:34

Zware metalen hechten zich aan klei. Zo komt de vervuiling ook in de rivieren, oceanen en uiteindelijk in vissen terecht. Planten nemen zware metalen op uit de bodem, de lucht en het water. Dieren krijgen zware metalen binnen via het water en voer. Daardoor kunnen vlees en andere dierlijke producten ook zware metalen bevatten.

  http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/zware-metalen.aspx