Mee naar Noorwegen | Reacties

Mee naar Noorwegen

Jaap (dekosters12@hotmail.com) schreef:2018-04-25 12:41

Hallo allemaal,

Ik ben maar alleen en wil graag eens naar Noorwegen om te gaan vissen. Wie zoekt er een sportieve aardige reisgenoot die met je/jullie mee kan naar Noorwegen ? Ik ben 54 jaar en kan in nederland goed vissen. Heb altijd bij de marine gezeten, dus wordt niet zeeziek.

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: kibling

kibling (kibling1@gmail.com) schreef:2018-05-17 16:00

Beste Jaap, zat eens rond te kijken op zeevisland en kwam jou advertentie tegen en dacht laat ik er eens een berichtje aan wagen!
Als 60 jarige sportvisser annex jager uit België bij Antwerpen weet ik mijn visje meestal wel te vangen, vroeger regelmatig naar de wrakken geweest maar 3 uur heen en 3 uur terug varen voor een paar torretjes is teveel van het goede, nu had ik het idee om ook eens naar het buitenland te gaan om dan in een paar dagen je vis bij elkaar te hengelen, ik hoef geen massa maar op tijd en stond een visje met de kans op een mooie lijkt mij wel wat, alleen, waarom Noorwegen, Denemarken is blijkbaar voor wat ik hoor van medevissers ook best leuk indien je op de gekende plaatsen gaat, en vermoedelijk nog voordeliger ook, mogelijk kunnen we samen iets uit dokteren indien je nog geen plekje ergens anders hebt en indien dit zo zou zijn wens ik je alvast veel Petri Heil!!

Reactie van: Raffie, Cordes Travel

Raffie, Cordes Travel (info@cordestravel.nl) schreef:2018-05-02 05:55

Hallo Jaap en Bart,

Wellicht zijn onze Festivals een optie voor jullie ?

http://cordestravel.nl/groepsreis-vissen-ijsland-en-noorwegen-penn-festivals/

Reactie van: bart

bart (bart_colson@telenet.be) schreef:2018-05-01 15:05

beste
zit in hetzelfde schuitje
zou dit heel graag willen doen
kunnen mischien iets zien te regelen
groeten bart