Colijnsplaat | Reacties

Colijnsplaat

Jes (Gebstar19@hotmail.com) schreef:2018-05-15 11:37

Beste vissers,

Zou iemand mij wat kunnen vertellen waar ik het beste kan vissen bij colijnsplaat of de buurt van colijnsplaat?
Alvast bedankt voor jullie reactie!

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: Danny

Danny (danwel65@hotmail.com) schreef:2018-05-16 15:32

hangt er van af op wat je wil vissen . Wemeldinge is een bekende geep/makreel stek . Makreel nu nog te vroeg . Niet veraf(auto) van colijnsplaat.
Geep op het kopke(stroomnaad altijd aanwezig) en een 100 meter richting haven kan je ook op de grond vissen . Overdag niet veel soeps (zomermaanden) maar eens het donker wordt een kans op bot ,baars,paling, schol, en 100% zeker steenbolkjes. Mogelijk nu schar te vangen (weet het niet 100% zeker , ga het zelf binnenkort testen). Vanaf de boot wordt er nu goed schar gevangen bij Wemeldinge, zie bootberichten.

Een stukje terug is er een plek waar je pieren kan steken(vergunning verplicht) en bij hoog water kan je daar Bot vangen(de vissoort). andere soorten mogelijk maar mij minder bekend. kattendijke is het dorpje, plek aan de dijk. er is een soort van mini pier, uitloper waar vanaf gevist wordt.
deze twee stekken liggen op +- 3 km uit elkaar.

Reactie van: Jesper

Jesper (Gebstar19@hotmail.com) schreef:2017-07-11 19:36

Daar was ik al bang voor! Banjaard vind ik persoonlijk ook niet echt super vangsten... vaak klein spul
Dan toch maar de auto de kant van domburg op!

Reactie van: roland

roland (rolandvanoevelen@hotmail.com) schreef:2017-07-11 07:30

je bent de tweede die ik van antwoord dien vandaag , zelf lig ik al jaren met de boot in Colijnsplaat, blijf er weg je vergooit je aas, het is daar niet te doen van het vuil mosseltrek zeker? en de vangst nada, zondag met de boot gevist, niks, niks, rij je beter naar de banjaard en vrouwenpolder en vis je lekker op het strand, succes!