Visnetten staand want op camera zetten svp. | Reacties

Visnetten staand want op camera zetten svp.

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-07-05 09:40

Mocht een collega sportvisser, met een boot en een onderwatercamera dit lezen, en ben je het ook zat dat wij sportvissers van alles verboden wordt, maar beroepsvissers schijnheilig (lees:niet) aangepakt worden? Film dan aub de netten rondom de pieren van IJmuiden. Ze moeten ongeveer 150 meter van de kant liggen en plaats het hier of op youtube. Dan kunnen we zien of inderdaad alle vis door de netten gepakt worden. En wie weet, wordt de politiek ook wakker geschud. T is triest. Al weken struinen sportvissers tevergeefs de pieren af, met nauwelijks resultaat. T is niet leuk meer. Voor velen de enige hobby nog, naar de knoppen.

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: martijn hoogkamer

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2018-07-06 13:03

We zijn niet meer bezig met vissen. Alleen met over bevising. 7miljard mensen. kunnen we niet beter allemaal 1kind nemen in plaats van twee. Dan zal de vis stand binnen honderd jaar toe nemen. Nu hebben wij er alleen weinig aan. En wat dacht je van het aantal huizen dan. Die zullen in overvloed zijn. Eindelijk rustig werken in de bouw. Aantal artsen zal wat lager zijn. Wat anders??? Gr Martijn.

Reactie van: Bert

Bert (bertsalens@hotmail.com) schreef:2018-07-06 06:04

Beste,

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat er met een lokale hengelsportvereniging overeengekomen was (of dat deze dat afgedwonggen had) dat er geen netten meer rondom deze pieren mochten liggen, klopt dit?
Indien dit zo is kunnen zij hier best op reageren, niet? Als iemand dit zou kunnen vastleggen zou dit natuurlijk enorm helpen.
Hoop dat de netten snel weg zijn!!

Grtn, Bert