Zodiac Oosterschelde | Reacties

Zodiac Oosterschelde

Wa Boone (William_bne@hotmail.com) schreef:2018-07-11 13:53

Ik heb sinds 2 jaar een bootje waar ik regelmatig mee ga vissen of voor het plezier een rondje mee ging varen. Deze werd altijd in en uit het water gehaald als er mee gevaren werd.

Omdat ik dit voorjaar korte tijd zonder auto met trekhaak zat heb ik toen het besluit gemaakt het bootje aan een anker te leggen, en het dus te laten liggen op het slik bij Roelshoek te Krabbendijke. Elke keer als er gevaren werd was het enkel de motor eraan hangen en varen maar.

4 weken terug (15 juni) ontdekten we op een ochtend dat het bootje verdwenen was. Tot op heden heb ik er niets meer van terug gezien.

Navraag bij gemeente of politie heeft nog geen resultaat opgeleverd, daarom wil ik het nog eens via deze website vragen.

Het gaan om een witte Suzumar met harde polyester bodem, +/- 3 meter lang, roeispanen gemonteerd op de zijkanten. Het merk staat er met rood opschrift op.

Mocht er iemand iets van hebben gezien, mail of bel mij aub? Ik geef een vergoeding aan degene die ervoor zorgt dat mijn boot teruggevonden word.

Tel 06-51423053

Met vriendelijke groet

WA Boone

Reageer hier op dit bericht