Vesteralen, we komen er aan

Morgen vertrekken we met 25 man naar Vesteralen voor het Penn Vesteralen Festival, onze 3e en laatste groepsreis dit jaar. Zoals altijd alle huisjes en boten voor alle drie de Festivals volgeboekt. We zouden bij sommige accommodaties wel 15 boten kunnen boeken, maar we hebben er niet meer dan 8, dus dan vol = vol. Bij Vesteralen hebben we ook weer alle 8 boten volgeboekt met een gezellige groep vissers, waarvan we 90% al kennen en al vaker via Cordes Travel visreizen op visreis geweest.

Het was wel even spannend, want de SAS was aan het staken en dat is vanmorgen opgelost, last minute hebben ze toch besloten om de staking te stoppen, pfffff was even spannend dus. Het weer ziet er helaas niet super uit, maar we kunnen alle dagen vissen, dat is het voordeel van Vesteralen, uitvalsdagen zijn hier zéér zeldzaam ! Dit jaar nog maar 1 dag dat men niet kon vissen.

Vesteralen is een top-accommodatie met huisjes met 3 of 4 kamers, met of zonder sauna, een bar op 1.5km, verschillende restaurants, een gezellig dorpje, 2 grote supermarkten en op de accommodatie is het ontbijt inclusief. Kortom, we komen NIETS te kort, als de wind nu ook een beetje rustig blijft hebben we een topweek, maar dat wordt het toch wel met zo’n gezellige groep.

We houden jullie op de hoogte !

Cordes Travel visreizen