Vissen vanaf het Noordwijkse strand.

Net terug van 2 uurtjes vissen vanaf het Noordwijkse strand, met de hengels was dit inmiddels bijna een jaar geleden. In deze vis sessie wilde ik kijken of mijn 3 molens het na een jaar nog ,,deden,,. De molens die inmiddels 23 jaar , 26 jaar en 28 jaar oud zijn!!! Nou……ze deden het nog na behoren dus nieuwe aanschaffen nog steeds niet nodig.
Met 1 hengel ( een aantal jaren terug gekregen van mijn zoon) 3 molens en een bakje diepvries pieren ( meer dan een jaar in de vriezer) naar het strand. Bijna geen wind , dik kalm water zonder golfslag en bewolkt weer perfecte vis omstandigheden. De spullen stonden weer als vanouds langs de waterkant (foto) leuk hoor.
Wat ik eigenlijk van te voren hoopte gebeurde ook, het vangen van een top zomerbot. En wel met het testen van de eerste molen. De hengel had ik schuin op de steun gelegd en terwijl ik rustig op de blauwe vis kist zat, was er een prima aanbeet die goed op de hengeltop te zien was, bingo. Rustig haalde ik de top zomerbot ( 37 cm, foto) op de kant, de vis sessie was meer dan geslaagd.

Sjaak van der Poel