Panama vangsten

Hallo allemaal,

Tja de vissen trekken zich niets aan vd Corona en veel sportvissers ook niet. Onze vriend in Panama “Tatin” was weer onderweg met een paar vissers en met succes, zij vonden een paar hele grote stukken hout op zee en daarmee dan ook de Mahi Mahi. Verder nog tonijn, Bluefinn Trevally, 2 haaien, Barracuda, Wahoo en Roosterfish.

Klik hier voor info en prijzen voor Panama >>>

Cordes Travel visreizen

Spanje

Hallo allemaal,

Leuk filmpje van onze partner in Spanje, vissen op prachtige sterke vissen in een mooie omgeving tegen een leuke prijs in een mooi warm land.

Filmpje >>>

Vissen in Spanje >>>

Cordes Travel visreizen

Winter in Nappstraumen

Nappstraumen in de winter, is het geen plaatje ? Alleen de eerste huisjes zijn voor sportvissers, alle andere huisjes op een paar na zijn van Noren zelf als vakantiehuisje. Dus denk nu niet dat dit een mega groot vis-Camp is, want dat is het zeker niet, we hebben daar “maar” 8 huisjes en dit jaar nog 2 extra voor 2021.

Een prachtige accommodatie op de Lofoten, waar je 99% vd tijd kunt vissen. Er is een hele week een visgids aanwezig en indien gewenst kan men de visgids 1 dag gratis mee aan boord nemen.

Visgids aanwezig, geen huurauto nodig, 10 min. vh vliegveld, viswinkeltje aanwezig, pakken en hengel-verhuur en snelle 23.5ft boten met 150pk !

Meer info op onze website >>>

Cordes Travel

Zeekaarten ophalen

Op de onderstaande datums kun je je zeekaart, kofferlabels en sportvis-pakket (indien van toepassing) op komen halen. Maar je moet dit ons wel laten weten ! Wij nemen alleen spullen mee voor de groepen die zich hebben aangemeld. Wij zijn tijdens deze dagen samen met meer Cordes Travel medewerkers aanwezig.

Robby Fish — Wommelgem (B) op vr 5 en za 6 maart en vr 12 en za 13 maart (10 tot 16:30)
Ahoy Hengelsport — Rotterdam op zaterdag 20 en zondag 21 maart (10 tot 16:30)
Fauna Hengelsport – Raamsdonksveer — vrijdag 26 en zaterdag 27 maart (10 tot 16:30)

Raffie

Pakket en zeekaarten ophalen

Hallo allemaal,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten moet je je zeekaart, kofferlabels en sportvispakket komen ophalen bij Ahoy Hengelsport in Rotterdam, Robby Fish in Wommelgem België, Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer of op ons kantoor in Colijnsplaat, deze laatste ALLEEN op afspraak !!

Daar wij niet hele dagen rond rijden met pakketten en zeekaarten en we niet naar elke winkeliers alles meenemen MOET je vooraf aan ons doorgeven waar je je pakket op wil komen halen. Laat je niet aan ons weten waar je je pakket op komt halen nemen we je pakket, zeekaart en kofferlabels (indien van toepassing) NIET mee !!

Lees hier alle datum en meld je aan bij ons via de e-mail !!

Meer informatie en datums >>>

Cordes Travel

Open Deur dagen Robby Fish

Hallo allemaal,

Als het weer kan en mag staan we op deze dagen bij Robby Fish in Wommelgem. We geven advies over visreizen, materialen en delen de sportvispakketten (mits aangemeld) lees hier >>>

Dus wil je je zeekaart, kofferlabels en sportvispakket willen ophalen bij Robby Fish kan dat op deze 4 dagen, maar zoals gezegd, je moet ons dan wel een mail sturen !!!!!!!

Wij zullen ook bij Ahoy Hengelsport en Fauna Hengelsport staan in Raamsdonksveer, daar kun je ook naar toe komen, deze datums worden nog bekend gemaakt.

Zie hier de datums dit tot nu bekend zijn >>>

Linda en Raffie Cordes

Visreis Lofoten

Visreis Lofoten Nappstraumen

We merken goed dat het vertrouwen in de reiswereld weer langzaam op gang komt, ook het feit dat men overal aan het vaccineren zijn geeft de vakantieganger weer vertrouwen. Nou dat merken we flink in de boekingen.
We krijgen op dit moment heel veel aanvragen en doen ook al aardig wat boekingen. Vooral noord Noorwegen is erg in trek, men wil weer mooie vissen vangen ! Men wil niet alleen grote vissen vangen, maar de wens vd vissers zijn duidelijk, goed visgebieden, zeer goede visboten, makkelijk bereikbaar, voldoende slaapkamers en een visgids ter plaatse.

En met al die wensen kom je al snel uit bij Nappstraumen, A Rorbuer, Vesteralen en Havoysund. Nappstraumen is zeer populair, 5 min. vh vliegveld, geen huurauto nodig, grote winkels op 5 min. rijden, pakken en hengelverhuur en viswinkel ter plaatse.

Vangsten: heilbot, koolvis, dikke schollen, kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, wijting, schelvis enz enz enz.
De huisjes hebben 4 slaapkamers, 2x toilet en een douche, uitzicht over het water en de bergen, 1 dag gratis visgids en de huisjes zijn nieuw. Uiteraard is er TV en sterk wifi ! Kortom eigenlijk voldoen deze huisjes aan de wensen van elke visser.

De visboot is een 23.5ft 150pk Aronnet, met 2 grote schermen voor GPS/plotter en dieptemeter. De stekken liggen allemaal in de buurt en men kan ook met slecht weer vissen, want er is altijd wel een mogelijkheid om uit de wind te vissen en dat maakt Nappstraumen tot een zéér geliefde accommodatie in de allermooiste omgeving van Noorwegen, de Lofoten.

Indicatie vd prijs per persoon bij 4 personen is rond de 1500 eu, incl. vliegticket, transfer, huis, visboot en 1 dag gratis visgids. Maar dan heb je ook meteen de top te pakken. Uiteraard hebben we ook huisjes in ons programma die een stuk goedkoper zijn. Er zal altijd prijsverschil zijn, maar dat heb je ook tussen een Fiat en een Mercedes toch ?

Meer informatie >>>

Cordes Travel

Gelukkig nieuwjaar

Cordes Travel wenst alle vissers een gezond, mooie en vooral “normaal” 2021 en dat jullie allemaal een prachtige visserij zullen hebben dit jaar. Laten we hopen dat we snel weer op visreis kunnen, wij hebben er wel vertrouwen in, dus komt allemaal goed.

Linda, Raffie en Team Cordes Travel

Linda en Raffie Cordes

Prettige dagen

Goedemorgen allemaal,

Vrolijk kerstfeest ofwel Merry Christmas !

En zo is het jaar dan bijna ten einde, laten we hopen dat als we dit jaar met z’n allen afsluiten dan we dan ook alle vervelende zaken kunnen afsluiten en vanaf maart gewoon weer kunnen gaan vissen in het buitenland.

Maar met de vaccinaties gaan we de goede richting op !

Deze kerstdagen en ook oud en nieuw zullen anders zijn dan alle jaren, voor jullie en ook voor ons, wij zullen beide dagen toch nog even flink moeten werken om alles af te werken voor 2020. Het was een heel zwaar jaar dat staat als een paal boven water. Maar we kijken positief naar 2021, we hebben heel veel boekingen staan, de laatste dagen ook weer veel nieuwe boekingen gedaan. Ook bijna alle 5 festivals zijn volgeboekt en dan bedoel ik met vol ALLE huisjes die we konden boeken. Het is natuurlijk geen kunst om op een groot complex van 12 huisjes er 4 te reserveren, die 4 te boeken en dan te roepen we zijn vol… hahahaha een Festival met 4 of 5 huisjes is toch geen Festival ?

Dus we gaan 2021 met een frisse start tegemoet, blijven positief en hebben er vertrouwen in, 2022 zal ook een druk jaar worden, als je ziet hoeveel boekingen we daar al hebben staan en hoeveel huisjes er bij de Festivals al zijn geboekt, terwijl 2021 nog moet beginnen, een goed teken dus.

Wij wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een normaal en gezond 2021 !

Linda en Raffie
Cordes Travel
ps we werken tijdens de kerstdagen en oud en nieuw, dus gewoon mailen en boeken, geen probleem.

Foto’s hieronder zijn van ons kantoor in kerstsfeer

Raffie en Linda

Nappstraumen

Live vanuit Nappstraumen

Visgids Johan en zijn vriendin Anne zijn gisteren (18-12-20) nog even wezen vissen bij Nappstraumen. Zij genieten van de mooiste omgeving in Noorwegen die met sneeuw bedekt is. Op dit moment maar 3-4u per dag licht, dus niet veel vistijd, maar men vangt hier al vis op een paar minuten varen. Ook deze heilbotten zijn gevangen op minuten varen van ons Camp Nappstraumen. Johan en Anne wensen alle gasten uit Nederland en België prachtige feestdagen en tot volgend jaar !
Groetjes vanuit Nappstraumen Lofoten Noorwegen

Nappstraumen >>>

Cordes Travel