12 jarige Anton bij A Rorbuer

12 jaar !!

Vol Camp bij A Rorbuer deze week, veel blije gezichten want de visserij is TOP ! Er worden zoveel grote en kleine vissen gevangen, dat ik eigenlijk niet eens alles kan noemen. Er waren groepen die op de 1e dag meteen hun 18kg visfilet al gefileerd hadden, deze kun prima de hele week invriezen voor de terugreis. We krijgen vaak de vraag of de hengels ook mee mogen aan boord, yep geen probleem, daar zijn speciale hengelkokers voor te koop of te huur. En ja je kunt ook vis mee terug nemen, geen probleem, gewoon in een speciale visbox.

Special guests op het Camp A Rorbuer met visgidsen Alexander en Andreas, waren wel Anton en Jakob, Anton is 12 jaar en is helemaal gek van vissen en geeft nooit op ! Jakob was al in Noorwegen, hij vloog terug naar huis, haalde zijn 12 jarige zoon op en vloog terug om samen met hem dit nog eens mee te maken.

Hun doel was om heel groot te vangen, grote heilbotten, grote kabeljauwen en liefst nog “even” een dikke koolvis, allemaal mogelijk bij A Rorbuer Lofoten. Geloof het of niet maar Anton ving, zonder hulp van zijn vader of visgids deze heilbotten, 124, 147 en 150cm, zijn zwaarste kabeljauwen waren 17 en 21kg en een flink aantal boven de 10kg !!

Ook de andere boten vingen grote heilbotten, dikke zomer-kabeljauwen en grote meter-koolvissen ! Veel vissers denken dat alleen mei en juni de beste maanden zijn, maar niets is minder waar, als je wederom kijkt naar de afgelopen weken en ook nu weer, dikke vissen, midden in de zomer ! Ook de maanden september en oktober zijn echt geweldig.

Wil je dit jaar nog even een weekje naar deze accommodatie of naar Nappstraumen, we hebben nog enkele huisjes vrij, ben je volledig gevaccineerd, dan kun je zo zonder problemen, zonder quarantaine Noorwegen in. Boek je visreis, pak je koffer en ga nog even een weekje vissen !

Nog veel meer foto’s van Anton op de website bij de vangstberichten !

Accommodatie A Rorbuer >>>

Cordes Travel visreizen