140cm kabeljauw

Wat een begin vd nieuwe week, vanaf gisteren ook weer nieuwe groepen op het Camp, dus een nieuw begin met nieuwe kansen. De afgelopen week was de visserij top en ook het begin van deze week was top. Heel veel dikke kabeljauwen van boven de 15kg. De natuur is prachtig op dit moment, witte omgeving, prachtige ruige bergen en een blauwe hemel.

Helaas was de wind iets te veel om naar buiten te gaan, dus er werd in de buurt gevist wat bij de accommodatie geen probleem is. Vangsten, heel veel kabeljauw tussen de 15 en 17kg met de uitschieters van 21 en 23kg, de langste kabeljauw was van Call de visgids, 140cm (21kg) ! En uiteraard ook weer heilbot, grootste 105cm. Kortom een topvisserij bij Nappstraumen Lofoten op een korte afstand naar de stekken.

Met de snelle 23.5ft 150pk visboten ben je snel op de stekken, de visgids is elke dag aanwezig op het water, vaart 1 dag gratis met je mee en elke huisjes heeft 4 slaapkamers, 2 huisjes hebben 3 slaapkamers. Het vliegveld is maar 5 min. rijden en om boodschappen te doen kun je gratis gebruik maken vh busje vd visgids.
We zagen trouwens dat de naam Nappstraumen ook voor andere Camps wordt gebruikt, maar let goed op er is maar één echt Camp Nappstraumen ! Het andere Camp surft mee op de goede naam van Nappstraumen maar ligt wel 45 min. verder van open zee, dus pas op waar de naam wordt (mis)bruikt.

Tot slot, we hebben een actie in augustus waar je 25% korting krijgt op huis en boot !

Cordes Travel