175cm heilbot Vesteralen

Vesteralen

En zo was er weer een week voorbij in Vesteralen een redelijk belangrijke periode voor ons want volgend jaar hebben we daar het Penn Vesteralen Festival van 28-08 tm 04-09-24. Dus de groepen die al geboekt hebben en ook wij houden deze periode extra in de gaten, hebben we een “beetje” een idee hoe de vangsten en het weer “kunnen” zijn.

Nou de vangsten zijn goed, flink aantal hele mooie heilbotten waarvan de grootste 125, 129, 150 en 175cm waren, uiteraard zwemmen deze allemaal weer. Met het opkomende tij werd er gevist op kabeljauw en ook met succes een flink aantal kabeljauwen tussen de 7 en 12kg en een aantal die zelfs de 15kg grens passeerde !

Tot slot hebben de heren gericht op schar en schol gevist en ook die zijn gevangen, net als de bekende koolvis. Kortom een hele leuke “mix-visserij” bij Vesteralen deze periode, waar juist deze maanden bekend om staan.

Willen jullie ook eens mee naar dit geweldige Penn Festival, een groepsreis met alleen maar Nederlandse en Belgische vissers, meld je dan snel aan, we hebben nog een paar huisjes vrij. Wij, Linda en Raffie, begeleiden de reis vanaf Schiphol naar de accommodatie, zijn de hele dagen op het water (in onze eigen boot) en we hebben 2 visgidsen ter plaatse die elke dag met een groep mee op de boot gaat, om hun alles te leren over het vissen in Noorwegen. Ook zijn er extra medewerkers van Cordes Travel aanwezig, die samen met ons en de visgidsen helpen met alle vragen, technieken, stekken en tips. Een hele leuke en vooral gezellige leerzame week voor de vissers die nog nooit in Noorwegen hebben gevist en voor de ervaren Noorwegen vissers.

Meer informatie op onze website:

Cordes Travel visreizen