197cm heilbot als afsluiting vh seizoen

🇳🇴We sluiten af met 102kg heilbot🇳🇴

Zo dat was dan de laatste vistrip vh seizoen, als laatste keer nog het water op dit jaar, nog één keertje vissen. De visgids vaart met zijn gasten vanaf Camp Nappstraumen 1,5 minuut, vissers die al eens bij Nappstraumen zijn geweest herkennen de stek meteen.

De vangsten zijn wederom goed, wat aas vis en dan met het bekende systeem op de heilbot. Trouwens wist je dat de hoofd-visgidsen van Nappstraumen, A Rorbuer, Vesteralen en Havoysund, allemaal naar de Cordes Traveldag komen op 11 februari ? Dé kans om al je vragen te stellen en kennis te maken, vraag de stekken en leer alles van deze experts.

Maar de laatste keer van 2022 het water op, nog geen sneeuw, wind was redelijk en temperatuur rond de 7 graden. Deze keer een groep uit de USA aan boord bij Alexander en Johan, onze visgidsen van A Rorbuer en Johan all round. Douglas en Jurgen zitten op dit moment met een groep in Rodriques Island.

De heren vingen verschillende heilbotten tot een diepte van rond de 20m, voldoende in de herfst. De dag naderde het einde en toen zag de visgids, op de dieptemeter, dat er een heilbot in de buurt van Brandon zijn aas, zou het seizoen dan met een knaller eindigen ?

Jawel !!!! de slip giert, de hengel gaat krom en Brandon weet niet wat er gebeurd, zijn droom een grote heilbot vangen wordt misschien wereklijkheid en na een kwartiertje werk, kwam er een monster langzij, een heilbot van 197cm met gewicht van rond de 102kg (volgens de heilbot tabel) werd langs de boot gehouden. Er werden foto’s gemaakt en met deze kers op de taart en vuurwerk als afsluiting vh seizoen eindigt Nappstraumen met een heilbot van 197cm !! Respect, mijn petje af voor onze visgidsen en hun enorme inzet voor al onze groepen dit jaar. Bedankt en we zien elkaar 11 februari in Sliedrecht.

En zo was dit het laatste vangstbericht uit Noorwegen en komen de nieuwe bericht vanaf maart weer. Maar hou de vangstberichten in de gaten, want Douglas en Jurgen zijn in Rodirques Island en daarna wordt er volop gevist in Madagaskar, allemaal via Cordes Travel te boeken natuurlijk.

Volgend jaar naar Nappstraumen ? Er is nog plaats !

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen