19kg kabeljauw Vesteralen

Hallo allemaal,

Yep, zijn we wéér met nog meer vangsten uit het mooie Noorwegen, niet normaal he zoveel berichten ? Als je zo eens om je heen kijkt hebben we echt wel veruit de meeste berichten, dat zegt méér dan genoeg toch ? hahahaha Iedereen wil toch de foto’s van zijn gasten laten zien, alle vissers zien graag wat er zoal gevangen wordt, daarom onze speciale vangstberichten pagina met vangsten uit Noorwegen en IJsland.

Deze keer mooie vangsten uit Vesteralen, waar onze visgids Jorgen echt weer zijn best doet. Onze medewerker Teun, tevens “gastheer” op de Cordes Traveldag en vaste medewerker op de beurzen staat te trappelen, hij gaat samen met zijn zoon Martin eind augustus naar Vesteralen.

De vangsten zijn top, de wind wilde niet echt meewerken op sommige dagen, maar als de wind een beetje weg was is de visserij ook meteen super, daar je dan naar de beste stekken kan, soms zelfs maar 30 min. varen ! de vangsten bestaan uit een flink aantal kabeljauwen rond de 15kg, met als zwaarste 19kg ! Verder pollak, roodbaars, koolvis en natuurlijk heilbot, grootste 146cm !

De visserij is echt super en de vissen jagen goed ! Verder werden er nog 2 hele grote heilbotten gemist, 1 vd vissers ving een koolvis van rond de 3kg en deze werd onderweg gegrepen door een grote heilbot, de koolvis werd bijna levend gefileerd door de tanden vd heilbot. Helaas kwam de heilbot niet tot aan de haak en hebben ze dit monster gemist.

Kortom gaat lekker daar bij Vesteralen !

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen