2 dagen vissen

Yep en de vangstberichten blijven komen.

Nappstraumen, Lars en Oskar waren een paar jaar geleden met onze visgids Johan Mikkelsen onderweg toen zij een kabeljauw van 40kg aan boord kregen, iets unieks natuurlijk. Beide heren zijn vorig jaar wederom met een visreis mee geweest, wederom visgids Johan aan boord, maar deze keer in de warme landen en daar vingen ze een grote blauwvin-tonijn. Bovenaan hun lijstje stond nog steeds een grote heilbot boven de meter, dus die moest ook nog eens gevangen worden, onder één voorwaarde dat zij wederom visgids Johan aan boord kregen, alleen ze hebben maar 2 dagen de tijd om te vissen, dus komen voor 2 dagen en willen 2 dagen een visgids. Johan werd overgevlogen naar Nappstraumen en ging 2 dagen met Lars en Oskar het water op.

Johan, jaren visgids geweest in Noorwegen en visgids geweest in Lanzarote, Azoren, Malediven, Asencion Island, Madagaskar en nog heel veel meer landen, Johan is in de hele wereld bekend als visgids, een vriend en visgids van Cordes Travel en is vaak aanwezig geweest op de Cordes Traveldag. Tevens was Johan de visgids aan boord bij Klaas vd Eerden die samen met zanger Jeroen vd Boom, via Cordes Travel naar Vesteralen is geweest voor het programma “Big Fish Klaas” waar Cordes Travel alle reizen voor heeft verzorgd.

En zo gebeurde het dus, 2 dagen jagen op een heilbot boven de meter, eigenlijk een makkelijke opgave met zo’n visgids aan boord, een makkie zou je kunnen zeggen en jawel het is gelukt, grootste 128cm, geen monster deze keer, maar niet slecht voor 2 dagen. Er zijn meer dan 25 heilbotten gevangen en een hele hele grote verspeeld door lijnbreuk (40/00).

Het waren 2 superdagen, gasten tevreden en de mannen hadden heel wat leuke herinneringen op te halen ! 2 dagen vissen, (waarvan 1 dag met te veel wind) kosten voor 1 week en extra kosten voor de visgids, ach als je het budget hebt, waarom niet ? Je leeft maar 1x in het leven en tegenwoordig moet je NU genieten, want het leven duurt maar even.

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen