208cm heilbot Havoysund

Hallo allemaal,

Hoe sluit je nu een top seizoen af in Noorwegen ? Nou door gewoon nog even als laatste vis vh seizoen een heilbot van 205cm te vangen ! Het is op de meeste dagen prachtig weer, niet koud en een TOP visserij, 10 oktober en gewoon lekker vissen, welkom in Noorwegen.

De heilbotten van gisteren, binnen een paar uur werden er 3 heilbotten boven de 150cm gevangen, namelijk 150, 161 en 170cm.

Ze hadden voor gisteren slecht weer voorspelt, regen en windkracht 6-7 bft, dus geen plan gemaakt om ver weg te gaan, in de omgeving vh Camp, niet langer dan 15 min. varen werden er hele mooie heilbotten gevangen, Patrick ving er zelfs eentje van 205cm !

205cm heilbot op de laatste dag vh seizoen in Havoysund, wederom laten zien dat er veel en ook grote heilbotten zwemmen in Havoysund. 1e week september vingen we tijdens het Penn Havoysund Festival maar liefst 218 heilbotten !

Nu is het seizoen in Havoysund echt klaar, de groepen zijn vandaag weer naar huis en de visgidsen gaan het Camp winterklaar maken, alle boten uit het water, schoon maken en stallen voor de winter.

Een dank aan onze hoofdvisgids Douglas en Jorgen, thanks guys for taking care of our guests this season !! See you soon !

Cordes Travel