209cm heilbot A Rorbuer

De visserij in A Rorbuer gaat lekker, we hebben daar ook weer een groep vissers en de visgidsen lieten ons weten dat de vangsten goed zijn en onze groep een mooie heilbot van 161cm én nog eentje van 150cm op 10m diepte, hebben gevangen. Ik ben blij dat de visgidsen ons een beetje op de hoogte houden, over onze groep, want helaas vd groep geen bericht gehad.

We hopen altijd dat de groepen ons een beetje op de hoogte houden, vanaf de accommodatie, maar vaak is er geen tijd voor of zijn ze het vergeten, jammer. We wisselen soms wel meer dan 50 mails met een groep, hebben ze 10x aan de telefoon en komen vaak op prive-les die ook al gauw 3-4u, na al die tijd contact te hebben gehad zijn wij altijd ENORM benieuwd hoe het bevalt, wat de vangsten zijn, hoe alles verloopt, gewoon omdat we willen weten of alles naar wens is en ze het naar hun zin hebben.

Het is hun eerste keer vissen in Noorwegen en de visgids is een dag mee aan boord geweest en helpen ze verder goed op weg. Elk groep krijgt bij A Rorbuer en Nappstraumen 1 dag gratis de visgids aan boord, als zij dit willen uiteraard.

In ieder geval is ook de eerste 200cm+ heilbot gevangen bij A Rorbuer en had/heeft een lengte van 209cm, wat een vis ! Maar dan was er nog die van 161cm en later nog eentje van 150cm en 180cm . Volop kabeljauw rond de 10kg en een paar uitschieters die nog zwaarder waren, kortom een waanzinnige visserij rond de Lofoten.
Morgen vertrekken we met meer dan 30 man naar Nappstraumen, heel erg veel zin in, zeker na deze mooie vangsten !

Houden jullie ons en het thuisfront op de hoogte ?
Klik hier >>>

A Rorbuer >>>

Cordes Travel visreizen