20kg kabeljauw Nappstraumen

20kg+ kabeljauw bij Nappstraumen

Alweer een vangstbericht uit Noorwegen, nergens zoveel vangstberichten uit Noorwegen als bij Cordes Travel. Hoe een beter beeld wil je krijgen vd vangsten vd verschillende locaties ? Waar moet ik heen voor een visreis of waar gaan we volgend jaar naar toe ? Kijk eens bij de “vangstberichten” en reisverslagen op de website van Cordes Travel. Dat geeft een goed beeld vd vangsten en een eerlijk beeld. Tja en waarom zoveel berichten ? Dat mag wel duidelijk zijn, dat is niet voor niets …..

Hier weer een vangstbericht van Calle, Jurgen en Markus onze visgidsen in Nappstraumen Lofoten Noorwegen.

Het weer is prima, de visserij is TOP, 15kg skrei kabeljauwen zijn dagelijkse kost, je zou bijna zeggen zoveel als je wil. Maar eerlijk is eerlijk je hebt wel een “expert” nodig die precies weet waar en op welk tijdstip. Calle onze expert (visgids) weet dat precies en zorgt dat alle groepen op het juiste tijdstip op de juiste plek zijn en dan kan het vangen met het juiste kunstaas en op de juiste diepte beginnen. Nou dat is ook weer gelukt, 3-4u achter elkaar dikke kabeljauwen vangen, bizar zoveel vis, de meeste kabeljauwen tussen de 7 en 12kg, een flink aantal rond de 15kg en uitschieters richting over de 20kg skrei !!

Zo’n visgids die een hele week op het water is en waar je dus elke dag achteraan kunt varen en hij zelfs 1 dag gratis aan boord komt is natuurlijk TOP ! Hij is vanaf maart tm eind oktober 6 dagen per week op het water en kent het gebied als geen ander, niet zelf zoeken, maar vanaf de eerste dag meteen op de juiste stekken vissen.

De visserij is top daar in de Noorse winter op de Lofoten, want het is er echt nog volop winter en koud, overal sneeuw wat natuurlijk een prachtig gezicht is. Dan is een visserij vaak niet verder dan 20 min. varen, huisjes met 4 slaapkamers en op maar 5 min. vh vliegveld. Kortom wil je eens dikke skrei vangen, boek dan Nappstraumen 2024.

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel