211cm heilbot, 16kg kabeljauw Nappstraumen

Met de grote 23.5ft boot met 150pk snel en makkelijk naar de stekken een boot waar je makkelijk met 5 man aan één kant kan staan zonder dat ie omslaat. Deze geweldige visboot, door heel veel vissers bestempeld als de allerbeste visboot voor Noorwegen, heeft ook nog eens twee schermen, althans de boten van ons, een scherm voor de dieptemeter/Fishfinder en een scherm voor de GPS/Plotter.

Deze boten brengen je veilig en snel naar de beste stekken, de visgids gaat gratis 1 dag met je mee aan boord en de andere dagen, als ie met andere groepen op pad is, kun je achter hem aanvaren. Deze top-boten en gratis visgids hebben we bij Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen en A Rorbuer.

Maar jullie weten hoe de visserij was bij Nappstraumen ? Die was wéér top, lekker weer, weinig wind, weinig golven en af en toe boven de 20gr, zodat je in je trui op open zee kunt vissen en als je dan ook nog eens goed vangt, dan is toch alles naar wens ?

Heilbot, koolvis, kabeljauw, roodbaars, schar, schol, pollak en zelfs grote wijting, met als kers op de taart weer die prachtige Orka’s.

Het was een extra feest toen er ook nog eens een heilbot van 211cm werd gevangen, wat een monster, wat een prachtige vis. Er werden ook verschillende heilbotten rond de meter gevangen, zelfs 120cm en dan natuurlijk die van 211cm. Kabeljauwen tot 16kg, koolvissen tot 8kg en er werden dikke roodbaarzen gevangen van meer dan 2.5kg !

Kortom wederom een prachtige visserij bij Nappstraumen Lofoten !

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen