212cm heilbot A Rorbuer

212 cm heilbot A Rorbuer Lofoten 🇳🇴
De reisbranche heeft het zwaar gehad, dus een beetje extra reclame kunnen we wel gebruiken, tja en welke betere reclame voor je accommodaties kun je hebben als er gewoon MEGA HEILBOTTEN worden gevangen ? Als jullie ons nu ook een beetje willen helpen, deel dit bericht op je FB en met al je vrienden.
Zoals gezegd wederom dikke reclame voor het beste visgebied in Noorwegen, A Rorbuer Lofoten op maar 1u varen van Nappstraumen, ons andere Camp op de Lofoten. Beide Camps behoren tot onze top-accommodaties in Noorwegen, zonder twijfel, samen met Havoysund en Vesteralen.
Onze visgidsen Alex en Andre, die ook beide aanwezig waren op onze Cordes Traveldag om onze gasten te helpen met tips, technieken, kennis en materialen, konden na maanden eindelijk weer op pad met sportvissers, deze groep kwam uit Denemarken. Deze Denen komen maar voor één ding en dat is grote grote heilbot, dat is hun enigste doel, dus wordt er ook gericht op deze monsters gevist. Nu de makrelen ook volop aanwezig zijn op de Lofoten, volgen de grote heilbotten snel.
Alex en Andre helpen de mannen op weg, geven hun tips en varen 1 dag gratis met hun mee, bij deze Camps gaat de visgids (indien gewenst) gratis 1 dag mee aan boord, ideaal om veel te leren. Met de snelle 23.5ft boten met 150pk is men snel op de stekken en kan er gevist worden met minimaal 40/00 gevlochten lijn en als dood aas makreel en koolvis.
Resultaat met 5 man, 152, 158, 176, 196 en 212 cm heilbot en nog een paar kleinere die men lekker gegeten heeft, alle andere heilbotten zwemmen uiteraard weer, er worden geen heilbotten boven de 130cm aan boord getrokken. Beetje zuur is wel dat er naast de boot nog 1 heilbot van 2m+ verspeeld werd naast de boot, maar dat hoort er ook bij. 212cm (+/- 130kg) is hoe dan ook een feit.
Maar het feit is er, de eerste 2m+ heilbot bij A Rorbuer is gevangen en dat bij de eerste groep op het Camp, tja als je dan praat over een top-visgebied, top-visboten dan past dit 1 op 1 bij Cordes Travel. Meer informatie en prijzen op de website, of mail even.
Enne niet vergeten te liken en te delen he ?

Cordes Travel