22-23-24-25 februari Robby Fish dagen

Op maar 30 min. rijden van Breda ligt Wommelgem waar de Robby Fish Open Deur Dagen zijn met 20% korting op het hele assortiment, uitgezonderd acties en aas. Robby Fish heeft ook een groot assortiment hengels en molens van PENN en natuurlijk de Spiderwire gevlochten lijnen.

Wij (Cordes Travel) zijn er die dagen om jullie te helpen met alle vragen over de visreizen en de materialen. Heb je een molen thuis waar nieuwe lijn op moet ? Haal de oude lijn vd molen, neem alleen de spoel mee en laat de molen volspoelen met de “Spiderwire Smooth 8 of 12” en ga goed voorbereid op visreis. (op een 5000 serie molen gaat +/- 300m 30 of 35/00 gevlochten lijn)

Robby en zijn Team zijn zelf ook al vaker in Nappstraumen, Havoysund en IJsland geweest om daar zelf te vissen, dus zij weten ook nog eens veel af van deze visgebieden, de visgidsen en de visboten. Daarom weet het Team van Robby Fish precies wat er nodig is voor Noorwegen. Het is niet voor niets dat Cordes Travel en Robby Fish al meer dan 10 jaar nauw samenwerken.

Op deze dagen staat Cordes Travel achter in de winkel bij het kunstaas voor Scandinavië waar we natuurlijk ook advies over geven, Robby Fish heeft een mega groot assortiment voor het vissen in Noorwegen en IJsland. Loop naar achter in de winkel, zoek ons op en stel je even voor, maak kennis met ons en laat je goed informeren.

Wij zijn er op donderdag tm zondag van 10:00 tot 16:00
Robby Fish
Fortbaan 68
Wommelgem in België
www.robbyfish.be

Cordes Travel visreizen