25kg kabeljauw

Hallo allemaal,

De Corona-crisis er wordt bijna nergens anders meer over gesproken, het is een ramp voor heel veel mensen en zal een enorme impact op de hele wereld hebben. Toch denk ik persoonlijk dat als we met z’n allen deze periode kunnen “overleven” dat we er sterker uit komen, want was men hier en daar best nog wel eens egoïstisch, nu is er meer samenhorigheid en helpt men elkaar, er is weer begrip.

Veel mensen laten zich ook niet uit het veld slaan, zo hebben we gisteren nog 2 boekingen voor Noorwegen 2021 gedaan, gewoon het normale werk dus en terecht want als het visrus er dan nog is, is de wereld verloren. Deze groepen willen gewoon net als dit jaar op visreis, dus dan gaat de planning voor 2021 gewoon door.

Maar er zijn ook mensen die ons bellen en vragen of hun visreis voor juni 2021 in gevaar is ? Laten we eerste de komende weken eens afwachten en dan kijken naar de maanden er na, maar wat er volgend jaar gebeurd, kan niemand zien. Kortom het leven gaat voor heel veel mensen gewoon door.

Zo ook voor de groep van 12 man in Nappstraumen, die zijn lekker aan het vissen en zijn ver weg van alle problemen in Nederland. Ze vangen bakken met dikke kabeljauw en genieten vd noorse winter, hun zwaarste vis was gisteren 25kg en 135cm lang !

Bij A Rorbuer (foto’s hieronder) is men ook volop aan het vissen ook daar heel veel kabeljauw tussen de 12 en 18kg, ook daar dikke vangsten en dat op maar 10 min. varen vh huisje bij A Rorbuer Lofoten.

Nappstraumen >>>

A Rorbuer >>>

Raffie