31kg kabeljauw Vesteralen

31kg kabeljauw Vesteralen Lofoten Noorwegen

Mooi weer, prachtige visserij en 2 groepen die voor het eerst in noord Noorwegen gingen vissen, tja en als je dan goed vangt, mede dankzij Jørgen onze visgids ter plaatse. Bij Vesteralen gaat deze visgids 1 dag gratis met je op pad, beter kan toch niet ?

Vorige week slecht weer, maar de afgelopen dagen was het beter, wel een dikke weinig, maar men kon weer naar buiten.

Hele dikke kabeljauwen tussen de 12 en 18kg met als zwaarste kabeljauw 31kg !!! grootste heilbot 147cm, dikke polakken rond de 4-5kg met als zwaarste 6.5kg, heel veel koolvissen over de meter met als zwaarste 14.5kg, maar de meeste koolvissen lagen rond de 12-14kg, echte hele grote koolvissen, tot slot nog mooie roodbaarzen tot een 4kg.

Tja en als dat niet genoeg is, dan doen we er nog +/- 60 Orka’s bij ! Een school van tussen de 50 en 60 Orka’s ! Die tussen de boten aan het kijken, spelen en zwemmen waren !

Tja en dat was dan van een paar dagen vissen bij Vesteralen Lofoten waar Jørgen onze visgids een topper is. Paar dagen wind en dan paar dagen deze visserij, meer wil je dan toch niet wensen ? Tja en als je dan ziet wat voor vangsten we de afgelopen weken plaatsen, dan twijfel je toch niet meer waar je moet boeken ? Dan laten we als Cordes Travel toch echt wel zien wat de vangsten zijn en waar je meteen weet waar je heen wil als je grote vissen wil vangen ?

In de ochtend om 10:30 vertrekken en dezelfde avond rond 20:00 in je huisje. Je kunt gewoon je hengels meenemen en vis op de terugreis meenemen, ook geen probleem. Ter plaatse kun je zelfs hengels en pakken huren en is er een kleine viswinkel.

Vesteralen Lofoten via Cordes Travel een topper !!!

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen