A Rorbuer

Zo dat was hem dan weer. Wat een fantastische week hebben we gehad. De eerste 4 dagen waren waren geweldig mooi, weinig tot geen wind. We hebben de zee zien veranderen van spiegel tot bijna storm. Er zit hier in de omgeving echt mega veel vis. Koolvissen gevangen tot 110cm. Bizar, je ziet ze gewoon aan het oppervlaktewater jagen, ingooien en gelijk vis! Kabeljauw gevonden deze konden we onbeperkt vangen en vele rond de meter gevangen. Heilbot hebben ook mooi gevangen van klein tot groot, 9 totaal. Arlen had pr van 123 cm heilbot. Ik had ook een pr van 170 cm heilbot. Het vissen op heilbot blijft fantastisch, de spanning die je hebt als je een drift maakt en dan ineens gaat hij, geweldig!!

Voor Karel was het de eerste keer Noorwegen. Hij heeft ook gelijk hele mooie vissen gevangen deze week. Karel is deze week ook besmet geraakt met het Noorwegen virus en wilt dus volgend jaar ook weer mee. Gisteren hebben we nog even geprobeerd te vissen voor de haven maar de zee was te wild dus maar weer terug gevaren.
Vandaag kunnen we ook niet vissen er staat nog meer wind. Maar we hebben het echt heel goed gehad. Mooie accommodatie, prachtige omgeving. Al met al was het een week om nooit meer te vergeten. Raffie en Linda bedankt voor het verzorgen van deze reis.

Andre en Arlen