A Rorbuer dag 1

Hallo,

Na een pittige reis vanmorgen erg vroeg aangekomen in A Rorbuer. Misten gisteren net de overstap op vliegveld Bodo naar Leknes. Helaas in hotel overnacht in Bodo en na overleg met Raffie om 3:15 in de nacht de pont gepakt. Dan wisten we zeker dat we op tijd zouden zijn en alle bagage zouden hebben. Even pittig, maar de meest safe optie om geen vistijd te verliezen.

Vanmorgen vroeg dan toch nog een tegenslag, de visgids die ons op dag 1 zou begeleiden was ziek! Niets aan te doen, wel balen want we hadden graag op dag 1 zoveel mogelijk advies gehad. Het weer was overigens perfect, weinig wind en zonnig dus we konden ver weg. We hebben de andere gidsboot opgezocht en zodoende zaten we op prima stekken.

We waren best tevreden over de vangsten op de eerste dag. Niet superveel maar wel heel de dag door vis. Ook een aantal mooie kabeljauwen en koolvissen en onze allereerste heilbot! Een kleintje van 65 cm maar toch super om er een gevangen te hebben. Het weer werd alleen maar beter dus al met al een zeer geslaagde 1e vistocht.

Morgen dag 2, hopelijk met visgids!

Johan