A Rorbuer deel 1

A Rorbuer het meest zuidelijkste puntje vd Lofoten en door heel veel visgidsen en sportvissers bestempeld als hét beste visgebied van Noorwegen. Hier worden jaarlijks de meeste grote koolvissen, kabeljauwen en heilbotten van heel Noorwegen gevangen. Hier maak je de meeste kans op een enorme dikke grote vis. Hier de foto’s vd afgelopen 2-3 weken, we lopen iets achter met onze foto’s. A Rorbuer is wel een accommodatie die je minimaal 1 jaar voor vertrek moet boeken, wellicht zelfs nog eerder, als ik kijk wat er nu al geboekt is voor 2023.
De accommodatie ligt op een uur rijden vh vliegveld, de visgids komt je ophalen, boodschappen doe je met het busje vd visgids. Tevens krijg je 1 dag gratis de visgids aan boord, is er een viswinkeltje en kun je er hengels en pakken huren. Voor de deur liggen de snelle 23.5ft visboten met 150pk. Meer wensen heb je toch niet ? Oh ja… toch wel, de stekken voor de deur, dus niet ver varen voor een prachtige visserij.

Zoals gezegd hieronder en een tweede bericht onder dit bericht met foto’s vd afgelopen 2-3 weken, ja je leest het goed dit is allemaal gevangen in de laatste 3 weken bij A Rorbuer !!

Accommodatie A Rorbuer >>>

Cordes Travel visreizen

Cordes Travel visreizen