A Rorbuer van start

A Rorbuer Lofoten

Wist je dat er bij A Rorbuer Lofoten vorig jaar 22 heilbotten boven de 200cm zijn gevangen, dan hebben we de aantallen tussen de 175 en 199cm niet meegeteld ! A Rorbuer is veruit het aller allerbeste visgebied van heel Noorwegen ! Nergens vang je zoveel grote heilbotten, koolvissen en kabeljauwen dan bij A Rorbuer.

Maar goed dat even ter zijde, A Rorbuer is ook van start, de visgidsen zijn het water weer op geweest na een periode van veel wind en slecht weer, de vangsten waren meteen goed ! Het begon met een heilbot van 165cm op 2-3 minuten varen van A Rorbuer Lofoten, kijk een goede start vh seizoen. Uiteraard nog meer heilbotten rond de meter en een heilbot van 133cm. Kabeljauw zit er volop, heel veel rond de 15kg soms zelfs alle hengels tegelijk krom op de boot en ook dat op maar een 10 min. varen vh Camp.

Verschillende dikke skrei kabeljauw rond en over de 20kg en de zwaarste was 23kg ! Kortom volle bakken vis, pijn in de rug en armen bij de vissers en heel veel mooie dikke vissen boven de 15kg !
Volgend jaar ook dikke kabeljauwen vangen, boek nu je visreis voor 2024.

Accommodatie A Rorbuer >>>

Raffie Cordes