A Rorbuer

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en dat ook mogen blijven en dat jullie financiële situatie in orde is, wij wensen iedereen het allerbeste.

Hier is het erg druk, vandaag 59 telefoontjes gehad van klanten en van van mensen die niet bij ons geboekt hebben en informatie zochten, daar zij niets konden vinden en niet op de hoogte werden gehouden en dan heb ik het niet alleen over vissers maar ook over toeristen die niets met vissen te maken hebben. Allemaal hebben ze dezelfde vraag, wanneer gaat Noorwegen weer open ? Sorry mensen…. ik weet het niet, zodra we het weten zetten we dit op onze >>Corona-pagina<<.

Onze visgidsen in Noorwegen zijn werkeloos, geen klanten, dus niets te doen, boten zijn in topconditie na de winter, alle motoren zijn deze winter extra gecontroleerd, dus niets te doen.

Dus dan toch maar even vissen, mooi weer, weinig wind en dikke vissen, Calle en Alexander toch maar even het water op, 10 min. varen bij A Rorbuer en heel veel mooie kabeljauw rond de 12/15kg met enkel uitschieters naar boven. Extra zuur natuurlijk voor die groepen die daar nu hadden moeten zitten…. sorry mannen. Aan de andere kant geeft dat wel weer een beeld van wat je volgend jaar zou kunnen verwachten als je in deze periode zou gaan.

Kortom mooie vangsten bij Nappstraumen en A Rorbuer !

Raffie