Aandacht voor de sponsoren !

Beste bezoekers,
We hebben vorige week, de dag dat de nieuwe website van Zeevisland online ging een record gehad, maar liefst 4290 unieke IP adressen hebben Zeevisland bezocht en dat is een absoluut dagrecord. Dat betekent eigenlijk dat meer dan 4000 sportvissers die dag Zeevisland hebben bezocht.

Zeevisland heeft nu wel een nieuwe website, maar met deze aantallen berichten, foto’s én bezoekers per dag heb je een snelle server/host nodig, wil je de website online houden, ook tijdens de piekuren. Tevens draait er elk uur een backup vd website. Kortom allemaal maatregelen die per maand ook weer betaald moeten worden.

Deze maandelijkse kosten worden betaald door de sponsoren, die voor 21,- per maand reclame maken op Zeevisland, dit doen zijn voornamelijk voor jullie en laten daarmee zien dat zij zonder heel veel dikke reclame te maken d.m.v. banners of popups, jullie een Zeevisland steunen.

Deze sponsoren zijn Zeevisland al jaren trouw, zij steunen Zeevisland en zorgen ervoor dat jullie deze website gratis en zonder reclame kunnen bezoeken, denk daar eens aan als je materialen gaat kopen, als je een opstapboot boekt, want zij zijn bereid die 21,- pmnd te betalen.

Hieronder een aantal sponsoren die het langste Zeevisland steunen.

– Dixhoorn Bootverhuur (sinds 2004 sponsor)
– Opstapboot Wiesje (sinds 2010 sponsor)

– Hengelsport Ahoy Rotterdam (sinds 2012 sponsor)
– Robby Fish Hengelsport (sinds 2013 sponsor)

– Opstapboot Beatrix2 (sinds 2014 sponsor)
– Hengelsport Wesdijk (sinds 2014 sponsor)

Verder nog een aantal bedrijven die wat korter sponsor zijn, maar het beste voor hebben met Zeevisland:

– Opstapboot de Visarend
– Lobbezoo zeeaas

– Opstapboot Tertius
– Topsybaits

Helaas zijn “De Waypoint” en de “Hubo ’s Gravenpolder Hengelsport” gestopt toen de nieuwe website online kwam, toch bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren, maar wel jammer natuurlijk.

Dus bij deze een hele grote dank aan al deze sponsoren die vaak al heel veel jaren jullie Zeevisland gratis en zonder reclame laten bekijken, TOP !!

Ik roep dan ook alle vissers nog eens extra op om deze bovenstaande naam te noemen in je vangstbericht, als je met hun mee bent geweest of daar je spullen hebt gekocht, zij verdienen de reclame !!

Mike, Team Zeevisland