Amazonehaven

zeevissen 4-2-2021 Ted Jack Amezonehaven 
Al een tijdje niet wezen zeevissen , dus even contact met Ted gehad dat we weer eens samen snel moeten gaan vissen. goed idee de afsprak stond. afgesproken om 10 uur er te zijn. Ted had het aas geregeld dus ik kon zo door naar de Amezonehaven toe. het was heerlijk weer en heerlijk rustig op de weg. dus doorrijden maar zo snel mogelijk. Ted stond er al toen ik aan kwam, en stond met de andere vissers te praten die wel bekend bij ons zijn. ook iemand die ik goed kon Jan stond al van af 6 uur in de ochtend. jan had al wat vis gevangen, schar wijting wel heel veel ondermaatse vis horden ik hem van hem.

maar je weet als je daar gaat vissen is het voor al ondermaatse vis wat je vang . dus niet zeuren maar vissen. al gauw stonden mijn nieuwe hengels te tikken wat je daar altijd wel gauw heb. en de eerste visje kwam al gauw op de kant bij mijn en Ted. heel veel kleine steenbolk en voor al wijting wat de vangsten  waren .

En de schar dan? ja hoor die kwamen er ook uit zo wel klein als echte mooie scharen soms met 2 te gelijk. wat een mooie vis is dat toch. Ted ving ze visjes ook en mooie scharen ook nog eens. Jan had ook veel vis , ook veel klein vis .en toch nog 1 matse wijting nog voor hem. en een paar mooie scharen. wat ons opviel je zit er echt veel vast nu. zeker tussen de laatste 2 lantarenpalen, veel kwijt geraakt daar zo. en Ted ook. dus niet meer gaan staan daar zo. verderop geen last van horden ik van de andere vissers.

maar goed de lol was niet er minder op geworden? hoewel Ted af en toe horden vloeken haha. jan raakte ook nog twee lijntje kwijt  door dat er even een boot door ze lijnen heen gingen. en houd in de gaten dat je tussen de vangrail blijf staan niet op de weg anders kan je zo een prent krijgen van 75 euro.

en wat mijn vissers hart pijn deed de rotzooi die er weer tussen de vangrail lag. niet te geloven zeg, lijn blikjes plastic waar om toch? als dat zo door gaat zijn we straks weer een stuk viswater kwijt, dit blijf niet uit. ik heb een hoop rommel opgeruimd tussen de aanbeten door.

einden vis vangsten de teller stond zeker samen op 105 vissen, met super mooie schar er bij. wel heeeeeel veel klein spul er bij.

Aas zagers pieren/ Ted en Jack 

jack