Amazonehaven

Zeevissen Amazon haven Europoort Jack Ted 7/03/2021

Met Ted afgesproken om Eerst in Rotterdam te gaan vissen/ maar ik had me bedacht en zij tegen Ted zullen we naar de Amazone haven gaan, altijd vis daar zo , wel klein maar zeker zeevissen om te vangen toch. oké is goed jack zij Ted, 8 uur of was het nu 9 uur dacht ik bij me zelf dat ik met Ted had afgesproken ? even App 8 uur zij die maar 9 uur is ook goed jack . last van korte termijn geheugen soms jack ? haha wie weet we zin immers al 60 toch . dus van morgen op tijd weg gegaan naar de Europoort toen . het was super rustig op de weg heerlijk doorrijden. het is toch zo 55 km voor mijn rijden .

ik stond er al om half negen , even Ted bellen want het was best druk nog . ik ben er zo nog een kwartier zij die. ik mijn auto leeg gehaald en me auto naar de parkeer plek gebracht. even later kwam Ted aanrijden. ook hij ze spullen er uit en ze auto weg zetten . in tussen lag 1 hengel van mijn al in. voor dat Ted zijn hengels er in lag had ik er 2 in liggen. me ouden karper hengels mee genomen die kan je lekker tegen die betonen wand liggen, dat is prima te doen. Ted zijn eerste hengel lag ook in ,en voor die wist had die beet al . wijting we hadden niet anders verwacht . even later nummer 2 voor Ted .

ook weer wijting voor Ted . ik had nog helemaal geen beet gezien. na een half uur   ja beet nu bij mijn en me eerste wijting was een fijt . en zo ging het maar door wijting wijting wijting , klein spul .  maar dat weet je hier zo als je gaat vissen hier . ook nog een keer vast gezeten , alles kwijt en Ted een paar keer een lijn van een andere vissers die de lijnen heb verspeelt door het vast zitten gevangen. Ted zat ook een keer goed vast en alles er van af. wat is hier toch gebeurd zeg eerst zat je nooit vast nu regelmatig als ik dat zo zag bij andere. we gaan het anders doen , zij Ted niet te ver weg gooien want die gul is uit gediept , en daar zit je steeds vast. 

Wijzen worden van een ouden zeevisser , het werkte niet al te ver dus . en ik moet zeggen we hadden beet beet beet en nog eens beet. bij ons kwam met regelmaat vis naar boven zonder vast te zitten. mijn grootsten  wijting was 26 cm, niet slecht hier zo. kreeg nog een berichtje van jan dat die had gelezen dat hier geen schar werd gevangen, ik heb hem daar na gelijk een bericht terug gestuurd van bedoel je deze schar jan? ja Ted ving er net 1 en later zelfs meer.  We hadden 80 vissen bij elkaar was mooie verdeeld 40/40 plus twee dikke Krabben voor mijn.

PS ik heb ook een film gemaakt van het vissen in De Amazone haven en die staat morgen op mijn YouTube Kanaal van mijn. Jack Feijtel

Aas zagers Pieren 

Jack